Заради Меган ли? Служител напусна кралската фамилия

Сложният й характер май изгонил и пилотът на семейството
Обновена: 19 апр 2019 22:18 | 19 апр 2019 22:11, Петя Славова
45
Заради Меган ли? Служител напусна кралската фамилия
Reuters

Пилотът на кралското семейство на Великобритания напуснал работа, тъй като не искал да прави редовни полети, за да носи закуската на херцогинята на Съсекс, твърди източник пред Radar Online.

Летецът е работил за кралското семейство от няколко години, но се бил уморил да изпълнява непосилни заръки, свързани с изисквания на Меган Маркъл. Източникът добавил пред изданието, че пилотът е третиран като "летяща доставка за храна".
 
В момента му търсят заместник и според съобщението за обява за работата, публикувано в отдел "Кралско семейство", заплатата е 105 хиляди долара годишно.
 
От човека, който ще заеме длъжността се изискват следните умения: Планиране и изпълнение на полети с кралския хеликоптер, изпълнения на кралски семейни задачи и други административни задачи.
 
Напусналият пилот е четвъртият придворен, който си тръгна заради предполагаемо сложния характер на Меган Маркъл. Сред служителите, които се отказват от работа в двореца по рано е Саманта Коен, която именно помогна на Меган в първите й стъпки като годеница, а по-късно и като съпруга на принц Хари. Коен е била 17 години в двореца, но е решила да си тръгне след раждането на бебето. Още една служителка не издържала на напрежението и изискванията на бившата актриса и също се отказа от поста си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
14
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 4 години
Начи тия са кралски двор, щото ингилизите ги признават. От тая *** недотам бяла леля се очаква да допринася за имиджа. Ако ги дърпа назад не е добре за нея.
16
5
 
40
 
! Отговори
Бети ша я изгони преди 4 години
На Хари какво му пречеше да се ожени за английска/европейска аристократка и да си чу...а Меган щом си го кефи? Тази не е за кариера в кралски двор, простее просто. Работата на жена на принц си е 24/7, Меги не може да се справи с тази роля
15
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Сложния и характер" - странен начин да се каже, че е самозабравила се глезена кифла, дето не е свършила нищо в безсмисления си живот освен основните дейности на тялото и - ядене, пиене и знаете какво.
14
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То така е. Не дай боже сляпо да прогледне..От слуга става най-гаден господар.Хари ще остане май без приятели заради тази зъбатка,че и без слуги..Сам ще й готви закуската и ще пере...
13
2
 
62
 
! Отговори
UK преди 4 години
Тия от черно-кафявата боя са така . Само да видят малко власт и се наси*рат . Дори индийците и арабите са по приятелски настроени и възпитани от африканската зган . Единствените готини чееерни които познавам са тези на възможно най-ниски длъжности във фирмите с които съм работил . Тая сигурно много се е увлякла в ролята си на принцеса . За няма и две години скара и изгони доста хора .Тия напусналите са нямали проблеми с бабата и Кейт дълги години , а откакто дойде тая , започнаха проблемите.
12
0
 
42
 
! Отговори
Ицо ни преди 4 години
Кралски търтеи.
11
5
 
53
 
! Отговори
Дано не ... преди 4 години
..съм прав, но ако нещата около тази дама вървят все в същата посока, май скоро и за нея ще намерят подходящ тунел с бетонни стени. Може и с новичок да свършат работата. Просто мила кралска традиция!
10
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СандоБраво, Сандо, поздравления. Само че каква е връзката с тук подхванатата тема не е много ясно. Що не вземеш да ни изясниш?
9
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да разбера някои от коментиращите тук. Какво не ви харесва- Меган Маркъл, тъй ли? И затова сте склонни да оправдавате слугите и техните претенции.Никой не става слуга принудително.Всеки сам взема решение дали да стане такъв или не като си дава сметка в какво всъщност се забърква. Меган Маркъл се оказва чуждо тяло в тази закостеняла институция. Не знам, в тази фамилия изглежда скандалите няма да имат край. Още повече че нямат нищо против сами да си ги създават.
8
0
 
34
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
а пък мене жена ми ме напусна началото на годината и сега още харча февураската заплата
7
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Точно там е работата. щом има крал има и слуги, тоест щом има цар има и пешки. И някак си пешките не могат да бъдат по - големи от царя. Ако е обратното значи има нещо сбъркано в цялата история или иначе казано защо изобщо има кралска институция щом никой не може да приеме че едни хора командват а други ще се наложи да изпълняват? Още повече, сигурна съм, че са достатъчно добре възмездени за сервилността си.
6
1
 
41
 
! Отговори
Съвременник преди 4 години
Те Кралското Семейство навремето така изгониха и коняра,ама се разчуха нещата де .. . .
5
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПепиПепче, айде кой е гнида кой не -това едва ли е твоя работа. По - добре не употребявай подобни изрази.
4
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напуснали, така ли? Бре, ами сега, как ли ще се намерят нови слуги? То добрият слуга е нещо ценно - не краде и не си вре гагата в живота на работодателя си. И дори търпи прищявките му, а не става по - голям от него. Тоест - верен е и си знае мястото. Защото такава е съдбата на слугата и не мисля, че подобен човек има право да претендира особено, още повече когато получава и баснословна заплата.
3
4
 
76
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Наяла се една гнида и къде излезнала :) Каква актриса бе.. то и аз съм актор ако тази е актриса. Преди да се омъжи за този беше световно неизвестна. Сега претенции имала. Ужас. Дано нямам контакти с такива хора
2
1
 
53
 
! Отговори
до SEFA преди 4 години
За съжаление - не. Преди няколко години имаше обява за лична асистентка на кралицата, че много остаряла и не може да се обслужва сама. Годишната заплата, която предлагаха беше около 20 хиляди лири годишно.К'во да ти кажа, хрантутници, които не се занимават с нищо друго, освен да се фръцкат насам-натам, данъкоплатеца плаща яко, но когато е да се наемат хора, се стискат.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се шегуват , те са крале а ние придворни