Заради Меган ли? Служител напусна кралската фамилия

Сложният й характер май изгонил и пилотът на семейството
Обновена: 19 апр 2019 22:18 | 19 апр 2019 22:11, Петя Славова
45
Заради Меган ли? Служител напусна кралската фамилия
Reuters

Пилотът на кралското семейство на Великобритания напуснал работа, тъй като не искал да прави редовни полети, за да носи закуската на херцогинята на Съсекс, твърди източник пред Radar Online.

Летецът е работил за кралското семейство от няколко години, но се бил уморил да изпълнява непосилни заръки, свързани с изисквания на Меган Маркъл. Източникът добавил пред изданието, че пилотът е третиран като "летяща доставка за храна".
 
В момента му търсят заместник и според съобщението за обява за работата, публикувано в отдел "Кралско семейство", заплатата е 105 хиляди долара годишно.
 
От човека, който ще заеме длъжността се изискват следните умения: Планиране и изпълнение на полети с кралския хеликоптер, изпълнения на кралски семейни задачи и други административни задачи.
 
Напусналият пилот е четвъртият придворен, който си тръгна заради предполагаемо сложния характер на Меган Маркъл. Сред служителите, които се отказват от работа в двореца по рано е Саманта Коен, която именно помогна на Меган в първите й стъпки като годеница, а по-късно и като съпруга на принц Хари. Коен е била 17 години в двореца, но е решила да си тръгне след раждането на бебето. Още една служителка не издържала на напрежението и изискванията на бившата актриса и също се отказа от поста си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скоро кралската фамилия ще се изнесе от двореца, меган инфестна всичко и почна да мирише на кафява пот
36
0
 
9
 
! Отговори
Всичките тия, преди 4 години
като се започне от баба Елизабет и стигне до дядо Гарабед,не могат да полеят и на малкият пръст на покойната Даяна?!?!Бог да я прсти!Да почива в мир!
35
0
 
17
 
! Отговори
Доктор Гьобелс преди 4 години
Явно тази грозотия не е за изтрайване.
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази на снимката, ако не пишеше коя е, спокойно може да мине за жена с адресна регистрация в кв."Столипиново". :)
33
1
 
14
 
! Отговори
Благодаря! преди 4 години
Благодаря, че под мъдрото ръководство на БКП проведохме референдум и сега сега сме република, а не прогнила монархия на Кобуригите. Англичаните нека си я търпят тази фльорца и й плащат даниците!
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накрая цялата кралска фамилия ще козирува на Меган.
31
3
 
30
 
! Отговори
7391 преди 4 години
Пази, Боже, сляпо да прогледа! Споко, това няма да продължава вечно в кралството на острова. Ще изчакат да роди и едно по едно ще се наместят всичките й раздрънкани чаркчета. Ако се опъва, вече има утвърдена практика от синовете на Баба.
30
0
 
24
 
! Отговори
Летец преди 4 години
Сложен, сложен, колко да и е СЛОЖЕН на тая ?! Все пак ние, колониалното население сме горещоблагодарни,, че и днес ни осведомихте за състоянитео на Техни Височества.П.П.А, бабка ака ли днес или още спинка?
29
0
 
5
 
! Отговори
Вместо Сандо:-) преди 4 години
"Обяснение" не, а прекрасно чувство за хумор:-)Приятен ден:-)
28
0
 
69
 
! Отговори
а преди 4 години
На простотията вече се казва"сложен характер"
27
0
 
58
 
! Отговори
98 преди 4 години
Пази боже, сляпо да прогледа.
26
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте каква плоска, неинтелигентна, невинно проста усмивка...
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко интересна сапунка!
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПепиПепо, ти защо реши че има шанс някога да срещнеш подобен човек. Че се и притесняваш на всичко отгоре. Споко,*** сестро, няма такъв вариант. Хора с подобно положение и в отвъдния си живот няма да чуят за тебе никога нищо. Да знаеш, налъмите никога не цъфтят.
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До UKТъпунгел. Първо вземи и си купи титла от продажните тотално изпаднали дърти английски аристократи, както направи нашият ватман, пък тогава може и да допуснем че чисто формално имаш право да съдиш и да се правиш на нещо ,което не си и никога няма да бъдеш.
22
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17 Зависи за кого е сложно. Явно за английските слуги е доста сложно да приемат че една американка и то леко тъмна ще ги командва и то безапелационно. Наистина от тази кралска фамилия не можем да очакваме нищо свястно и за в бъдеще. Няма да се променят нито на йота.
21
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22Не приятел, не са виновни редакторите. Изведнъж в България се навъдиха голямо количество аристократи, които си позволяват да съдят - този е такъв а онзи - онакъв. А сигурно няма да са нищо по - различно от тези толкова обидени и напъдени слуги. Меган Маркъл не им харесвала, дреме му на някого на жилетката.
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бети ша я изгониПречеше му това че иска нея а не кобилоподобните английски аристократки с които си е имал работа. И сигурно щеше да се повтори историята с баща му. Още една нещастница в кралския двор която накрая ще свърши в някой тунел след поредната си неподходяща за кралска особа авантюра.
19
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как самооо налагате на БГ хората лъжливото си копие.??!! Ехаа, не ви ли е срам бе редактори на БГ днес. Пълна пародия все едно живеете в UK. Да не говорим, и ако имате някаква връзка със самият дворец. Нищо от това не е вярно. Ясно е отдавна че не харесвате Меган и винаги само кофти приказки публикувате за нея. Хората в БГ вярват на вс написано.
18
3
 
15
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 4 години
А Хари много мяза на един офицер от охраната.