Хари и Меган ще напуснат Острова след раждането на детето?

Двамата може да заживеят в Африка
22 апр 2019 21:26, Екип на Tialoto.bg
64
Хари и Меган ще напуснат Острова след раждането на детето?
Reuters

Британският принц Хари и неговата съпруга Меган Маркъл могат да отидат да живеят в Африка след като на бял свят се появи детето им, чието раждане се очаква в близките седмици, пише в. „Сънди таймс“.

Според изданието, което се позовава на източници от Бъкингамския дворец, обсъждането на идеята било още в ранен стадий. Херцозите на Съсекс ще бъдат натоварени с международна дейност, която ще съчетава благотворителност с представителство на монархията в чужбина. Авторът на инициативата е британският дипломат и специален съветник на принцовете Уилям и Хари по конституционни и международни въпроси Дейвид Манинг.
 
Окончателното решение за заминаването на кралската съпружеска двойка ще бъде взето не по-рано от 2020 година. За възможни страни за пребиваването на херцозите на Съсекс се споменават Република Южна Африка и Малави.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Упорито върви по стъпките на брата на прадядо му. Негодникът абдикира заради една шавлива американска фуста. За да не се излага съвсем и да не му личи падението, го правят губернатор на Бахамите. Т.е. нещо като управител на хоремаг в Злокучене. Паразитът там краде, влиза в операции с пари на мафията и се счита за замесен в едно от убийствата на века - на най-богатия човек в Британската империя по време на ВСВ. Явно кофтите гени са отишли и при рижия penтuл Хари.
5
3
 
37
 
! Отговори
Монархист преди 5 години
СТИГА С ТИЯ, БЕ! АМАН ОТ ТЯХ!Кво ми се пули тая! А относно принца - кой каквото си направи, никой не може да му направи!
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нов прочит на Тарзан.
3
2
 
20
 
! Отговори
Айше преди 5 години
Няма да могат си вдигнат главите от работа.
2
9
 
27
 
! Отговори
W A1 Mtel преди 5 години
По ббс писаха бомбата че детето е черно, според мен ще стане черен гей да разнася *** из света като посланик кралски
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Африка да не ги пуска тез, вън от Африка рептили.