Дете разчувства Станислав Яневски в Гренобъл

Актьорът бе специален гост на "Фестивал на героите"
25 апр 2019 11:56, Александър Попов
2
Дете разчувства Станислав Яневски в Гренобъл
Снимка: Herofestival.fr

Станалият световноизвестен с ролята си на Виктор Крум във филма "Хари Потър и огненият бокал" Станислав Яневски беше гост на тазгодишното издание на "Фестивал на героите" във френския град Гренобъл.

Върху повече от 12 000 кв.м. почитателите на героите от манга, комикси, филми , сериали и видеоигри можеха да се насладят на своите любимци. Организаторите бяха поканили както мнозина от творците, които са създали тези образи, така и част от онези, които са се превъплътили в тях.

Специален гост на фестивала беше нашенецът Станислав Яневски, който получи и шеговит подарък от организаторите - златно яйце, което напомня на драконовото от сагата за "Хари Потър".

Но най-приятната изненада за актьора се оказва един негов малък френски почитател, който го посреща с надпис на български.

"Невероятно е чувството, когато детенце се е постарало специално да те изненада и напише нещо лично за теб и то на родния ти език, въпреки,че френския няма нищо общо с българския. В такива момента се обнадеждавам, че светът познава и гледа на България и по позитивен, и добронамерен начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Вики Р. преди 4 години
Радвам се за момчето, което се е срещнало с любим изпълнител на роля от "Хари Потър и огненият бокал". Радвам се и за Станислав Яневски. Няма по-голяма награда за един актьор от любовта на зрителите.
1
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
Браво!