Мет Гала 2019: Модни върхове и падения

Най-дръзкият червен килим, който светът е виждал
7 май 2019 18:50, Криси Табачка
3
Мет Гала 2019:  Модни върхове и падения
Снимка: Reuters

Най-голямото модно събитие на годината определено е Мет Гала. Музеят на изкуствата Метрополитън всяка година приема звезди, дизайнери, модни редактори и журналисти на най-голямото благотворително издание.

Защо Мет Гала е най-доброто модно събитие? Защото макар всяко издание да следва определена тема, дава пълна свобода на най-креативните стилисти и модни дизайнери.

Защото тук няма най-добре или най-зле облечени, а има най-креативни и съобразени с темата.

По този повод изданието за 2019 спокойно може да се определи като най-впечатляващо, подчинено на темата "Camp: Notes On Fashion“. Или по-конкретно – модата в нейното най-голямо преувеличение, без граници, само пищност, креативност и дързост.

От 1995 година насам, събитието е оглавено от главния редактор на американското издание на Vogue – Ана Уинтур, която избира всяка година различни знаменитости, натоварени с тежката задача да бъдат ко-хостове. Сред избраните през миналите години са Бионсе, Тейлър Суифт, Кейти Пери, Амал Клуни и Риана, а тази година, на 71-вото издание, са Лейди Гага, Алесандро Мишел, Хари Стайлс и Серина Уилямс.

Лейди Гага

Като избрана да бъде хост заедно с Ана Уинтур, Лейди Гага се завърна към своите модни корени, които я наложиха като един от най-дръзките и нестандартни изпълнители на музикалната сцена.

И макар на последните събития, като на наградите „Оскар“, Лейди Гага да представяше изчистени и класически визии, то Мет Гала като че открехна вратите на нейната смелост и ѝ даде отново златна възможност да блесне.

Така Лейди Гага смени три тоалета в рамките на минаването по червения килим, всички те създадени специално за нея от Brandon Maxwell. Появата ѝ с огромна и пищна рокля с цвят фуксия привлече вниманието, а самият дизайнер се появи, за да я свали от гърба ѝ и да покаже черната рокля под нея.

Вторият тоалет също не се задържа задълго и бе заменен от плътен по тялото тоалет, който бе прелюдия до оставането по бельо на Лейди Гага. И тъй като нищо не е същото без аксесоари, Лейди Гага използва малка количка, на която са наредени чанти от последното ревю на дизайнера, представляващи изделия за пренасяне на бутилки.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
... преди 4 години
ъ? деденце по-добре си остани в миналото , а това се нарича креативност
1
1
 
12
 
! Отговори
Ъ? преди 4 години
Това бие Цирк Дьо Солей. По-откачени тоалети и цялостни визии трудно могат да се измислят