Кайли Миноуг с признание: Диагнозата рак промени живота ми

Певицата с искрена изповед за заболяването
8 май 2019 22:21, Ивета Иванова
6
Кайли Миноуг с признание: Диагнозата рак промени живота ми
Снимка: Reuters

Кайли Миноуг сподели, че животът ѝ сега щеше да е доста различен, ако не се беше разболявала от рак. 50-годишната звезда беше диагностицирана с рак на гърдата, когато беше едва на 36 години.

"Бях на 36 години, когато бях диагностицирана с рак на гърдата. Тогава децата не бяха на дневен ред и това промени всичко. Не искам постоянно да мисля за това, но се чудя какво би било иначе. Сега съм на 50 години и съм по-спокойна.
 
Не мога да кажа, че не изпитвам съжаления, но се опитвам да гледам по-философски на това. Трябва да приемеш къде се намираш и да се справиш с това", коментира певицата пред списание "Style".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диагнозата рак могат и да ти е лепнат с лекота без да даже да го имаш. Вземат се парите за лъче и химиотерапиа, плана е изпълнен. Не болниа се "излекyва" виждате ли и медицината е напред. Само че ако го хване наистина рака на човека не мy остава много да живее 6-7 години и толкова
4
0
 
2
 
! Отговори
ххх преди 4 години
До сетила се мара Тъпо парче си !
3
24
 
0
 
! Отговори
сетила се мара преди 4 години
бабата я тресе бебешка треска, винаги щя я мъчи че не е отгледала личинка. но бебето се прави преди 24 или изобщо не се прави тъй като този свят носи много рискове и мъка и няма причина да се причинява това на невинни неподозиращи същества.
2
8
 
9
 
! Отговори
ДО 1 преди 4 години
Борбена друг път - има пари има Лекарства . Стефан Данаилов е Пример - лежеше в раковата болница и му докарваха лекарства с Фалкона от Франция , а ДЕЦА Умираха в Съседните стаи .
1
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Кайли. Борбена жена!