Звезда от "Отчаяни съпруги" призна за подкуп в университет

Фелисити Хъфман пледира виновна
14 май 2019 21:17, Петя Славова
6
Звезда от "Отчаяни съпруги" призна за подкуп в университет
Снимка: Reuters

Фелисити Хъфман пледира виновна по обвиненията, че платила подкуп, за да улесни приемането на дъщеря й в престижен университет, съобщиха ТАСС и Франс прес. Това ще й позволи да избегне съдебен процес и по всяка вероятност затвора.

Хъфман стана известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги" (2004 - 2012). Обвинението, по което тя през сълзи пледира виновна, може да й донесе 20-годишна присъда и максимална глоба от 250 000 долара. Но решението й да пледира виновна вероятно ще доведе до по-малка присъда, тъй като признанието за вина е от голямо значение в американската съдебна система.

Присъдата на актрисата ще стане ясна на 13 септември, оповестиха от офиса на прокурора Андрю Лелинг. От същия офис препоръчаха едногодишен изпитателен срок за Хъфман и тя да бъде глобена 20 000 долара. По този начин Фелисити ще избегне затвора, но съдията, който ще произнесе присъдата, не е длъжен да се съобрази с тези препоръки, предаде БТА.

През месец март срещу 50 души бяха повдигнати обвинения за участие в голяма корупционна схема, в рамките на която срещу подкупи е било осигурено постъпването на млади хора в престижни американски университети, включително Йейлския, Станфордския, Тексаския, Джорджтаунския, Калифорнийския в Лос Анджелис, "Уейк Форест".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да я е записала в някой модерен английски университет за кетъринг и музейно дело, или някои от новоизлюпените модерни български.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега цял свят разбра че дъщеря й не е сред най-умните. Бе, ти като ставаш само за актриса, как мислиш че детето ти ще е физик?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
влизат малооумнициизлизат още по-големи малооуммниципосле защо тези управляват този извратен свят
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те това ли било Американска мечта?! .....и те чака пандиз!!!!
1
0
 
8
 
! Отговори
НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ преди 4 години
ЗАЩО НЕ СА ПРИЕЛИ ДЪЩЕРЯ И КАТО "РАБФАК"У НАС СУМА ДЕПУТАТИ ЗА 3/ТРИ/ МЕСЕЦА САМО СТАНАХА "ВИШИСТИ" НИКОЙ НИЩО НЕ ПРОДУМА ДА БЕШЕ ПРАТИЛА ДЪЩЕРЯ СИ В БЪЛГАРИЯ- ЗА 1 /ЕДНА/ СЕДМИЦА.ЩЯХМЕ ДА Я НАПРАВИМ "ВИШИСТКА"