Принц Хари в чудесни отношения с тъща си Дория

Майката на Меган е в дома им през последните седмици
Обновена: 16 май 2019 18:44 | 16 май 2019 18:37, Теодора Драгоева
20
Принц Хари в чудесни отношения с тъща си Дория
Снимка: архив, Reuters

Според последните слухове принц Хари вече е успял да изгради силна връзка с тъща си Дория Рагланд. Херцогът на Съсекс и майката на съпругата му Меган Маркъл се сближили още повече след раждането на първородния му син Арчи Хрисън на 6-и май.

Дория в момента се намира в Обединеното кралство, за да помага на младите родители.

Според слуховете американката била много оправна с бебето на Меган и Хари и те вече били готови да й предложат да остане да живее с тях за постоянно.

62-годишната Дория обитава къщата на Фрогмор в Уиндзор през последните няколко седмици.

Очаква се тя да остане с херцога и херцогиня за още няколко седмици, преди да се върне в дома си в САЩ.

Дория беше единственият член от семейството на 37-годишната бивша актриса, който присъстваше на сватбата й с принц Хари миналата година. Меган повече от година не е говорила с баща си Томас Маркъл.
74-годишният пенсиониран режисьор живее в Росарито, Мексико.

След раждането на Арчи Томас направи следното изявление: "Радвам се да чуя, че майката и детето са добре. Горд съм, че моят внук е роден в британското кралско семейство и съм сигурен, че той ще порасне, за да служи на короната и народа на Великобритания с благодат, достойнство и чест."

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 4 години
Мислех че Хари е по-умен и отракан от брат си,а то не би.Омота го една цветнокожа треторазрядна актриса,по-дърта от него, разведена.Че и тъща му натресе.
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако мойта тъща изглеждаше като тая на 62, щях да обичам жена ми.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Гошо...***"...Явно...причината е в жената и...тъщата за огромния...медиен интерес."---Трябваше да сложиш в кавички "огромния медиен интерес" :)А, иначе е ясно натрапват ти насила толерастията виждате ли, и в кралкото семейство има афро...такива, значи е нормално. И геронтофилията на френския Макарон е нормална ... И ватиканската педофилия е нормална ... И гей парадите, и те ... :)
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има един "секретарски" виц.Директор публикува следната обява:"Загубена секретарка, отговаря на името Шуши. Моля, който я намери, да ми я върне (срещу възнаграждение), защото новата ми секретарка е още по-загубена". :)Не знам защо, но като видя поредната ежедневна публикация за тия, се сещам за вица; Абе, авторките, не четат ли коментарите? Толкова ли са ... недосетливи, че не се усещат как правят сайта смешен? :)
6
2
 
12
 
! Отговори
Амонимен преди 4 години
... да не пестят от прислуга ? Щото те много се разбягаха напоследък . Последно, май пилота на хеликоптера - щото новоизлюпената принцеса го ползвала като момче за доставки на пица и всякакви други американски пумии . Денонощно . Дано мама и , издържи повече . Щом казват че е сръчна с смяната на памперси, то младата майка хич не се и доближава до малкия принц ако и домирише на ако. Благодаря , че ни осведомявате за всички тия ненужни новости покрай шареното кралско семейство .
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въх, колко е толерантен :)
4
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Принц Хари ако беше...султана на Бруней,едва ли...толкова щяха да го коментират.Явно...причината е в жената и...тъщата за огромния...медиен интерес.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жив да го ожали човек с такава жена и тъща....
2
5
 
10
 
! Отговори
Селянин преди 4 години
Е па у наше село е задължително да "уважиш" и бабата(тъщата)!После нема ти прави мизерии и парици ще ти остави...
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мястото на тази "новина" е в кошчето.