Андрей с обещание: Ще дам максимума за сина си

Момченцето стана на 1 година
22 май 2019 22:20, Иванка Гъркова
38
Андрей с обещание: Ще дам максимума за сина си
Снимка: Facebook

Андрей Арнаудов пътува от Скопие до София, за да почерпи за сина си. Във вторник момченцето стана на една година и тв водещият сподели във Facebook, че няма търпение да пристигне на празника. 

"Днес синът ми Васил празнува първия си рожден ден. Цялото ни семейство, и най-вече майка му, която го обожава и на която безкрайно благодаря, много се вълнуваме... Това, че все по-често съм тук, а и огромна част от моя светоглед, съм наследил за добро или лошо от моя баща, на който синът ми е кръстен. Много от това, с което се гордея, и много от това, което ми тежи и което не харесвам. И последните дни си мисля: "А моят син какво ще наследи от мен?", написа Арнаудов и сподели снимка от пътя. 

Андрей коментира още, че детето ще му даде много повече, отколкото той на него. "И все пак ще се опитам да дам максимума си. И най-вече да останем дълго заедно, да се учим един от друг и много да се смеем. Да ни е жив и здрав, силен, смел и да не му тежим много!", завършва той. 

Тв водещият има връзка с модела Емануела Толева. Двамата все още не показват снимки на първородния си син в социалните мрежи поради лични съображения, които имат много известни личности у нас. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари