Джони Деп: Амбър малтретираше мен, аз бях жертвата

Актьорът твърди, че синините на Хард били нарисувани с грим
22 май 2019 10:50,
36
Джони Деп: Амбър малтретираше мен, аз бях жертвата
Снимка: Reuters

Актьорът Джони Деп твърди, че не бившата му жена Амбър Хърд е била жертва на насилие, а той. Кинозвездата заяви, че Хърд е нарисувала с грим синините по лицето си, предаде Daily Mail.

Двойката сключи брак през 2015 г., а две години по-късно съпругата му поиска развод. Актрисата заведе дело срещу мъжа си за физически тормоз по време на брака им, като предостави снимки, на които се виждат синините ѝ.

Още по темата

Още тогава Джони Деп отрече обвиненията и заяви, че са измислица. Той беше категоричен, че никога не е посягал на жена си.

“Тя беше извършителят, а аз жертвата. Под влиянието на амфетамини и лекарства, смесени с алкохол, г-ца Хърд многократно ме е малтретирала физически, включително и пред трети лица. Някои от тези случаи доведоха до сериозни телесни наранявания”, заяви Деп по повод новите обвинения на Хърд от миналия месец.

Джони Деп заживя с нова жена - руска танцьорка

Джони Деп заживя с нова жена - руска танцьорка

Прочети още на: https://www.dnes.bg/zvezdi/2019/04/25/djoni-dep-zajivia-s-nova-jena-ruska-tanciorka.408715
 

Актьорът представи като доказателство последното съобщение от бившата му жена до него, в което тя се извинява, че го е наранила. „Мислех, че си подал документи за развод. Каза, че ще го направиш и после каза сбогом.“

„Към теб изпитвам само любов“, завършва тя в съобщението си до него.

Деп също заяви, че няколко от бившите любовници на актрисата са се свързали с него, твърдейки, че били жертви на на насилие от страна на Хърд.

Адвокатите й отричат твърденията на актьора.

“Постоянните опити на господин Деп да се измъкне от правосъдието и да съживи кариерата си няма да заблудят никого”, заявиха те.

“Доказателствата са ясни – Джони Деп системно е пребивал Амбър Хърд”, завършват защитниците на Амбър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джонито не заслужава да го "малтретира" красавица като Амбър Хърд.Заслужава си грозноватата руска танцувачка,точно като Мел Гибсън а преди него и Тимъти Далтън...сега ги доят като крави.
29
0
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
според мен и двамата са се млатили яко......, пък новата е яка рускиня и може и тя го поступва, като се натряска.......
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Ален Делон феминистките се опитаха да прецакат награждаването. А човека беше идол на жените поне 30 години... Аз за това ви казвам, феминистка ли е - в затвора. По - точно - каторга. А ако е работила в сферата на образованието, обществения сектор или медицината - може и за смъртна присъда да е. Трябва да бъдем реалисти - докато не накараме тази пасмина да страда поне толкова, колкото страдания причини на човечеството, няма да се отървем от нея.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не познавам нито един мъж, който да е малтретирал жена си. Дори и в миналото, хората родени в началото на 20 век - нашите баби и дядовци, пак не познавам. А знам много случаи на точно обратното - фригидни жени тормозят мъжете си. От фригидните излизат перфектни феминистки, защото нямат чувства и привличане към мъжете в достатъчна степен. И цялата работа е причинена от ранната маструбация при момичетата. Но и за това фригидните обвиняват мъжете. За това фригидна феминистка видиш ли - далече.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Склонен съм да му вярвам на 100%. Поне доколкото познавам западните и северноамериканските жени. А пък особено последните 2 десетилетия феминистките ги научиха, че става ли дума за мъже, морала няма никакво значение и всичко е позволено. Те и затова 60 - 70% от тях са на втори и трети бракове. Феминистките рушат обществото и остават безнаказани. Това трябва да се промени на държавно ниво.
25
15
 
1
 
! Отговори
колко тъжно преди 4 години
За първи път чувам жена да малтретира мъжа си. Няма нито една позната или позната на позната, която да малтретира мъжа си. Половината страдат от агресивните си мъже. Не му вярвам и на една дума.
24
0
 
22
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Джонито е добър актьор обаче мн глупав, като хване няква жена и веднага хуква да се жени, затова и са всичките му прожлеми, докато дикаприо само ги бие с черпака и бяга , той е по тарикат
23
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подкрепям колегата Джони! И аз така съм жертва на агресивни феминистки! Тоя свят отива по дяволите!
22
3
 
14
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Не ги разбирам жените - избират си все някой, който после ги бие и малтретира.Народа си го е казал - "Хубавите ябълки прасетата ги ядат."
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам и мен Амбър да ме малтретира. С кого трябва да се свържа, моля .
20
4
 
25
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Искам да ме бие тази. Как да се свържа с нея?
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кърк Дъглас и на 102,си е пич
18
3
 
20
 
! Отговори
до мъж преди 4 години
Абе.....Мъжът е мъж и на 80 год
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джони си е Джони, и Деп си е Деп,евалла
16
5
 
14
 
! Отговори
Мъж до 11: преди 4 години
Ванеса Паради СИ Е МНОГО НОРМАЛНА ДАЖЕ! Търпя го почти 15 години, че и две деца му роди! Ама той като МИСЛИ С ГРЕШНАТА ГЛАВА СЕГА ЩЕ СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА!
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американски сбърканяци...Ален Делон що не го малтретираха жените?!
14
2
 
16
 
! Отговори
Клетник преди 4 години
Амбър, ела ме малтретирай!
13
1
 
15
 
! Отговори
Петър Василев Петела преди 4 години
И какъв обрат дами и господа! Феминизма умря!
12
1
 
10
 
! Отговори
drug cowboys преди 4 години
проблеми на първия метъл индуастрилизиран свят тя златотърсачка той. наркоман и драма по холивудски сапунки първа серия вторла серия трета серия кой гепи матрияла ....
11
15
 
10
 
! Отговори
Мъж! преди 4 години
Ами ще те малтретира като НЕ МОЖЕШ ДА Я ЗАДОВОЛЯВАШ! Като актьор си голяма работа и всички много те харесват (включително и аз), ама като мъж СИ СУПЕР ЗЛЕ - ПОРЕДНИЯТ ИЗКУ-ФЯЛ ДЪРТАК С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ! На 50 години, че и отгоре СЕ ОЖЕНИ ЗА МЛАДО 30 ГОДИШНО... КОЕТО СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ТИ Е ДЪЩЕРЯ, а сега ще ми се оплакваш! В България имаме една поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"