Джони Деп: Амбър малтретираше мен, аз бях жертвата

Актьорът твърди, че синините на Хард били нарисувани с грим
22 май 2019 10:50,
36
Джони Деп: Амбър малтретираше мен, аз бях жертвата
Снимка: Reuters

Актьорът Джони Деп твърди, че не бившата му жена Амбър Хърд е била жертва на насилие, а той. Кинозвездата заяви, че Хърд е нарисувала с грим синините по лицето си, предаде Daily Mail.

Двойката сключи брак през 2015 г., а две години по-късно съпругата му поиска развод. Актрисата заведе дело срещу мъжа си за физически тормоз по време на брака им, като предостави снимки, на които се виждат синините ѝ.

Още по темата

Още тогава Джони Деп отрече обвиненията и заяви, че са измислица. Той беше категоричен, че никога не е посягал на жена си.

“Тя беше извършителят, а аз жертвата. Под влиянието на амфетамини и лекарства, смесени с алкохол, г-ца Хърд многократно ме е малтретирала физически, включително и пред трети лица. Някои от тези случаи доведоха до сериозни телесни наранявания”, заяви Деп по повод новите обвинения на Хърд от миналия месец.

Джони Деп заживя с нова жена - руска танцьорка

Джони Деп заживя с нова жена - руска танцьорка

Прочети още на: https://www.dnes.bg/zvezdi/2019/04/25/djoni-dep-zajivia-s-nova-jena-ruska-tanciorka.408715
 

Актьорът представи като доказателство последното съобщение от бившата му жена до него, в което тя се извинява, че го е наранила. „Мислех, че си подал документи за развод. Каза, че ще го направиш и после каза сбогом.“

„Към теб изпитвам само любов“, завършва тя в съобщението си до него.

Деп също заяви, че няколко от бившите любовници на актрисата са се свързали с него, твърдейки, че били жертви на на насилие от страна на Хърд.

Адвокатите й отричат твърденията на актьора.

“Постоянните опити на господин Деп да се измъкне от правосъдието и да съживи кариерата си няма да заблудят никого”, заявиха те.

“Доказателствата са ясни – Джони Деп системно е пребивал Амбър Хърд”, завършват защитниците на Амбър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шериат беее!
9
8
 
19
 
! Отговори
бате Джони преди 4 години
хаха Джони не е вчерашен и ще й разкаже играта на тая златотърсачка! Има много кoвapни жени но ако ги съпоставиш с най-доброто от мъжкия пол - алфа мъжкар като Джони Деп или Брад Пит - пак си остават просто жeни и като всички жени aкъла не им е силната част. Амбър Хард си намери майстора!
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, как може да му е толкова слаб ангела, че все за таквиз да се жени. една нормална жена не може да си намери.
7
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само бате Джони може да направи пълен обрат в обвинение за побой. Изисква се майсторство и хладнокръвие да натриеш носа на онези патици от "Аз също". Поклон!
6
2
 
29
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Ами да продължава да се жени за моделки, руски танцьорки, молдовски гримьорки и т.н. кифли, пък да се чуди после защо му се качват на главата. Не са *** те, че се възползват от него. *** е той, защото гледа да има дълги крака и големи гърди и друго не го интересува. Направо са си един за друг, да си стоят заедно и да се избият за парите му.
5
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В моралната кло.ака СРАЩ нямаш шанс, Джони. Особено ако си мъж, бял и хетеро. Винаги ще си като онзи нещастен дядо от автобуса. Ако не знаете, той е паднал и се е наранил в резултат на агресията си към нищо неподозиращия оцветен женски тюлен. В следствие на отката пада от автобуса и пострадва, а по-късно почива в болницата.
4
1
 
35
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Кой кого е бил, не знам, но отстрани тази изглежда като доста хитра златотърсачка, а Джони Деп - като наивник, мислещ само с ... си. От което тя се е възползвала, разбира се.
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джонката си е разтропанама на тая подла мастияявно и хлопа дЪската!
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По всичко личи, че не са били семейство за пример.
1
17
 
26
 
! Отговори
нео-консерватор преди 4 години
много права им дадоха на тези жени, това не е хубаво, води до повече лъжи, и объркване на ценностите. в жената живее дявола. евреите го знаят много добре и затова има дават толкова власт и ги поставят над мъжа, чрез подлите си закони и епанципиращи директиви, за да създадат хаос в света. не може емоцията и нерационалното мислене, да стоят над логиката. до никъде няма да я докараме така. светът е създаден от ума на мъжа, а не от емоцията и драмите на дамите.