Диляна Попова: Мъжете не решават избора на жените

Моделът с коментар за забраната на аборти в Алабама
4 юни 2019 21:21, Иванка Гъркова
91
Диляна Попова: Мъжете не решават избора на жените
Instagram

„Алабама, Мисури, Тенеси.. Не разбирам как е възможно мъже да решават какъв да бъде личният избор на жените. Въобще не разбирам как е възможно наказание за изнасилване да е по-леко от това за лекар, извършил аборт по желание!?“. Това написа Диляна Попова в Instagram, качвайки нестандартна снимка.

Постът на модела е вдъхновен от „Историята на прислужницата“ и недоволството на хиляди жени по цял свят заради забраната за извършването на аборти в няколко американски щата.
 
Попова сподели, че следи сериала и се вълнува от него.
 
„Сценография, костюми, актьорска игра.., велика продукция! Но малко ме плаши фактът, че нещо подобно започва да се случва и в действителност. Плаши ме...“, посочи тя.
 
По думите на Диляна, която неведнъж е заставала зад социални каузи, сценарият на филма трябва да си остане само в киното.
 
Красавицата се е снимала като една от главните героини в продукцията – Оффред, която има тежка съдба. Във филма се разказва как жената е принудена да зачева и ражда деца на знатни мъже в Гилиад.
 
Преди няколко месеца Азис провокира феновете си като се снима като секс робинята.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
2
 
! Отговори
До анонимна преди 4 години
Продължение на пост 72 .... От там женската емоционалност но и по-дълбоката интуиция и наблюдателност, която идва от това че мозъчните сигнали не са ограничени във "файлове" а своводно и едновременно имат достъп навсякъде.
69
1
 
2
 
! Отговори
До анонимна преди 4 години
Много жени също мислят мъжете за т.пи, но са достатъчно умни да не го приказват. Жените мислиме по различен начин от мъжете, а ти, която се подписваш "анонимнА" вероятно не си жена щом не го знаеш. Разлика в начина на мислене е научно доказана и не означава "т.п" а това че, половете взаимно се допълват!Мъжете имат т.н. наречени "файлове" в мисленето и могат да изключват отделни сегменти когато решават определена задача и да ги "включват" отново когато им трябват. При жените сигналът постоянно има свободата на движение през целия мозък и те трудно "изключват". От там женската "емоционалност"
68
1
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
до преди 14 ч. - ами че то има и предостатъчно т..и мъже, ето къде е и обяснението, а лично на мен ми е тъжно, че жените са по-т..и, но за съжаление съм живяла достатъчно дълго, за да твърдя това, макар че има ясни причини да са по-т.......
67
2
 
2
 
! Отговори
Евстати преди 4 години
Съгласен съм с мненията по-долу, че след като в създаването на плода има намесен и друго лице, решението за премахването му вече не е еднолично и едностранно, но с рестрикции нищо няма да стане.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как мислиш се предава днк-то - само от майка на дъщеря? Нали ако майката е т.па и синът вероятно ще е т.п, не само дъщерята! За бащата се отнася същото. Няма такова положение - единият пол еволюира другият не, а резултатите от еволюцията да не се отразяват на поколенията ЕДНАКВО независимо от пола! Това не са две ПОРОДИ - това са два ПОЛА. Елементарно!*** помислете преди ОТНОВО да махнете този пост, оставяйки долните бръщолевениците на тема "т.пи жени"... понеже и вие имате майки!
65
3
 
5
 
! Отговори
До Гочо преди 4 години
Отвори един съвременен научен сайт и ще прочетеш купчина имена. От момента в който се е позволило на жените да творят и учат веднага са се разписали в историята. Когато не са им позволявали, до степен на застрашена репутация, дори живот, даже и тогава са се намирали смели жени да творят под мъжки псевдоним.Колкото до факта че Теорията на Айнщайн е дело на жена му (някой долу оспорва) - той е бил слаб математик със слаби оценки, изкласил е благодарение на нея, а след развода си е наел друг математик да му развива идеите. Първото издание на труда още се пази - на корицата е НЕЙНОТО име! Тя е
64
4
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
И още нещо - точно поради тези затъпяващи дейности липсва явно развитие на женския мозък и като цяло са действително по т..и, дори би трябвало да са съвсем т..и, макар че и мъже има с не кой знае какъв интелект, при наличие на много повече възможности за развитие...какво по-ясно да кажа.....
63
1
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Общото е очевидно - цялото време на жената е заето с тези дейности, без да остане нищо за образование и т.н., и това векове наред, и самото общество е набивало в главите на жените, че само и единствено това трябва да правят, както и тук един от форума, как по-ясно да обясня, че учен от слугинаж не става, ако и това не разбирате, няма никакъв смисъл изобщо да се говори по темата......
62
4
 
2
 
! Отговори
Гочо преди 4 години
Кое точно е общото между това, което си писала, и отговора на въпроса, който съм поставил? Ама иначе интелекта стига дотам да слагаме червени палци и да пишем свободни съчинения по картинка?Така, като те чете човек, би си помислил, че мъжа няма никаква намеса в отглеждането и това само майката го е правила....
61
1
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Гочо, хиляди години жените са отглеждали деца, че и самите вас, да не би искаш изведнъж да станат гениални за има няма сто години, дори и сега пак нямат кой знае какви шансове пред мъжете, но и отглеждането на деца е трудна и отговорна работа, затова сарказмът е меко казано, неуместен......., освен това при тези условия жените би трябвало да са бавно развиващи се......
60
3
 
3
 
! Отговори
Гочо преди 4 години
Относно това, кой какво е допринесъл за развитието на човечеството през годините, някой може ли да ми даде пример за жена-учен, направила голям пробив в науката (освен Мария Кюри)?
59
3
 
5
 
! Отговори
лили преди 4 години
Магьосник, ти да не си от средновековието, още малко и на кладата ще я изпратиш, я се скрий някъде, всеми си някоя, сложи и вериги и катинар към печката и леглото и се радвай!!!!!!!
58
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Стига с тая раждаемаст - не четете ли, че 100 мил. щели да загубят работата си поради автоматизацията, че климатът се променя необратимо и пр., а най-вече изискванията към човека постоянно се повишават откъм образование и че повечето хора са си направо излишни поради неприсобимост - ние самите в нашата страна имаме около милион такива. Аз също съм против абортите, но всяка забрана е ненормална, трябва да се върви към силното им ограничаване, а не към малтретиране на жени.
57
9
 
3
 
! Отговори
Могъщ магиосник преди 4 години
До Недиляна-Твоята единствена и наи-важна задача е да родиш поне 3 деца(бели)и да си вярна съпруга!!!Това че дупето ти е пухкаво като мече това не е никакъв проблем!Никога не подражаваи на другите слушаи маика си и баща си и ще си на прав път!Погледни всемогъщите еврей,каква държава направиха от една пустиня днес Израел е велика страна с демографски прираст!!Българите ако искаме да станем човеци"трябва да се учим от братята еврей!!На-важното правило недиляна Е:Пази кравта си чиста!!!
56
3
 
9
 
! Отговори
Недиляна преди 4 години
Аз не съм съгласна че мъжете трябва да решават дали жената да абортира или не.Жената носи плода и тя трябва да решава!
55
8
 
10
 
! Отговори
Ана преди 4 години
Мъж, който се опитва да обясни на света, че жените са по-глупави и едва ли не ненужни е...с интелектуално ниво на ***.
54
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да, и пак защото социалната им роля е била вменена като водеща от векове насам"В много антични царства водещи са били жените. Амазонки и тн. Къде са сега? Историята ги е измела, никой не им е вменявал "социални роли". За по-любознателните прочетете как точно е затрит Ангкор Ват. Много е поучително за другарките феминистки.Всичките ви изсмукани от пръстите теории се провалят при първия сблъсък с действителността. Не ОБЩЕСТВЕНАТА действителност, а материалната.
53
5
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Браво, хъм - защо тук коментиращите мъже си затварят очите пред явните истини, и плещят в хор ама не били измислили нищо жените - някой от форума ясно каза - не стига, че ви отглеждаме доживот, ами и да измисляме, не че няма жени, по-умни от доста мъже.......
52
5
 
12
 
! Отговори
hum преди 4 години
До АнонименДа, и пак защото социалната им роля е била вменена като водеща от векове насам, затова така. Пък жените може да са били по -талантливи, никога няма да узнаем това. Но пък мъжете държат други "рекорди"- престъпленията, убийствата, изнасилванията, тормоза, войните, извращенията, алкохолизма и зависимостите, всичко това се извършва към 99 % от мъжете. И преди , и сега.
51
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и в световен мащаб - инженер до учения до изобретателя, все жени... Да ама не. Почти всичко в науката и културата е направено от мъже - неоспорим факт.***-феминистката пропаганда бледнее пред истината. И аз съм дълбоко обиден, че цветът на небето е син, но освен да се гръмна, друго не ми остава. И ваш'та такава.