Кейт победи Меган за обичта на британците

Херцогинята на Кембридж обаче е след Елизабет II
10 юни 2019 22:14, Петя Славова
11
Кейт победи Меган за обичта на британците
Снимка: архив, Reuters

Херцогинята на Кембридж Катрин и херцогинята на Съсекс Меган, на които в последно време се приписват обтегнати отношения, се изправиха една срещу друга в битка за обществените любов и внимание.

В допитване на в. "Daily Express" за любимите кралски особи на британците, Кейт е получила завидните 32 процента от гласовете, докато "съперницата" й са предпочели едва шест процента от участниците.

Въпреки че надделя по популярност над Меган Маркъл, херцогинята на Кембридж Катрин не успя да се пребори за обществената любов с кралица Елизабет II. За Нейно Величество, която в събота отбеляза официално 93-ия си рожден ден с традиционния военен парад, са гласували 42 процента от поданиците й.

На парада херцогинята на Съсекс Меган отбеляза първата си публична поява след раждането на сина й Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Челната петица на най-популярните членове на британското кралско семейство се допълва от съпрузите на двете височайши дами - принцовете Уилям и Хари, които си поделят по пет процента от гласовете, предава БТА.

За принцеса Ана са гласували три процента от участниците в допитването. По два процента са получили престолонаследникът принц Чарлз, съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, и принцеса Шарлот, а по един - съпругът на кралицата принц Филип, който днес навършва 98 години, и графинята на Уесекс Софи.

Херцогът на Единбург се очаква да отпразнува рождения си ден с Нейно Величество. Според изданието, което се позовава на кралски наблюдатели, Елизабет Втора и принц Филип водят отделни животи и не се виждат "със седмици".

Съпругът на кралицата официално преустанови обществените си ангажименти през 2017 г., припомня изданието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
4
 
! Отговори
бху преди 4 години
Е, тя е красива, нормално. Американката колкто и да я докарват, не можа на малкия пръст да и се опре. С това невестулско лице,извинявайте!
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кейт победи Меган за обичта на британците"---Ами, тя има излъчване на кралица. За разлика от другата, която има "излъчване" на харлемска ...
9
3
 
4
 
! Отговори
.... преди 4 години
Стига глупости.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кои британци, от по-тъмните или от по-светлото малцинство?
7
2
 
25
 
! Отговори
Един преди 4 години
Наистина е впечатляваща упоритата последователност, с която ни засипват с информация за британските монарси.Да не сме проспали нещо?!Може би сме станали васал, ама още не знаем?Интересно е ,да, когато личностите са популярни и НАИСТИНА се случва нещо, но то всеки ден един от тях да се изкашля и вече е сензационна новина.
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колониалното на НЕйно Величество население от България, благодари на "милите журналисти", че така съзнателно ни осведомяват за живота и здравето на нашите "сюзерени". Ние искаме да ни осведомявате кога бабка е напълнила памперса, как е ухаело и какво е било на цвят. Интересуваме се и от бебето Арчи. Стана ли му по-голям от на принца и дали не е побягнало по дърветата.
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писнало им е от мултикултурализъм. Някаква посредствена актриса-мулатка няма как да бъде на пиедестал в нормална бяла държава. Освен, ако британците не продължат вноса на същества с примитивен генетичен код от просторите на бившата империя.
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистката, която пускаше по десетина статии на ден във възхвала на Меган, да върне хонорарите.
3
7
 
12
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Не ни занимавайте с и.звратености.
2
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кейт е новата лейди Ди.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Brexit a, kef...60 miliarda euro cash ot baba Beti....ili sha ima tvard eu...