След сватбата - Крис Прат и Катрин Шварценегер искат деца

Двамата правят сериозни планове за бъдещето
14 юни 2019 20:36, Дарена Найденова
7
След сватбата -  Крис Прат и Катрин Шварценегер искат деца
Снимка: Instagram

Новото звездно семейство Крис Прат и Катрин Шварценегер не мислят да си губят времето. Двамата се ожениха миналата събота на интимна церемония в Калифорния, а вече мислят за деца. 

Крис вече има опит в бащинството, тъй като заедно с бившата си жена Ана Фарис имат син Джак, който е на шест години. Дъщерята на Арнолд Шварценегер все още няма деца, а това е първи брак за нея, но явно това не я спира.
 
"Катрин и Крис са много щастливи от сватбата и скоро ще заминат на меден месец. Двойката мисли за деца", споделят източници, близки до двамата.
 
Сватбата между Катрин и Крис се състоя миналата събота в имение в Калифорния. Двамата споделиха снимки в социалните мрежи, в които описват събитието като "най-щастливият ден в живота ни". Булката и младоженецът бяха облечени с рокля и костюм, дело на дизайнера Джорджио Армани. 
 
Самият Прат не крие, че иска още деца за в бъдеще. В интервю, дадено през януари, той заяви, че би искал по-малко да работи и повече да се наслаждава на живота. "В бъдеще? О, много деца". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
нострадамус преди 4 години
местя
5
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ниско е паднала щерката на Арни. Никога не бих взела разведен, че и с дете. За пари не го е направила... самата тя има достатъчно. Мозък й липсва, тоя никому неизвестен треторазряден актьор ще се възползва от славата на баща й и до няколко години е бегал.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво не ти е ясно. Крис има вече опит в бащинството или по-точно развода и прекъсване на бащинство. За развод не си ли чувал. Вероятността е 50% и в 70% от случаите се подава от жената. А Катрин няма опит. Трябва да се разведе поне няколко пъти и да стане на 40 преди да роди.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много *** статия, авторът е злебило и първи брак, но това не я спира да има деца???? е колко брака трябва да има, че да се реши на деца?? вие добре ли сте?? Дарена, ти на 16 години ли си ве? детски труд ли ползват в днес.бг ?
2
2
 
13
 
! Отговори
Маке преди 4 години
Крис Прат и Брад Пит са македонци.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те добре искат, ама някакси женското сякаш има по-голям шанс да даде плод.