Хакери подлудиха Преслава, остана без профил в Instagram

Певицата се оплака в социалните мрежи
Обновена: 21 юни 2019 15:41 | 21 юни 2019 15:40, Иванка Гъркова
52
Хакери подлудиха Преслава, остана без профил в Instagram
Facebook

Хакери тормозят Преслава. Малко след като фолк фурията обяви във Фейсбук, че са хакнали официалния й профил в Instagram и има нов, злосторниците успяха да спрат достъпа и до него. 

"Здравейте! За съжаление старият ми профил беше хакнат. Това е новият ми профил. Работя по връщането на стария, но за съжаление шансовете не са големи. Очаквам да ме последвате и тук", написа Преслава. 

"И новият профил на Преслава в социалната мрежа Инстаграм е блокиран, и то само няколко часа след неговото създаване. Подобна проява граничи вече с агресия, но Преслава е силна и борбена жена и съм сигурен, че много скоро ще се справи и с този проблем". Това написа Хари Янакиев, мениджър в телевизията, която продуцира изпълнителката, по повод втората атака. 

По-късно певицата, която от известно време е с нов нос, се включи на живо във Facebook, за да обясни на феновете, че няма да обръща внимание на негативните коментари на хейтърите за пластичната й операция и атаките. 

"Честно казано, това се очакваше. Много други известни личности махат миналото, за да почват ново начало с новото лице. Ти не си първата, която го прави. Жалко, че след години никой няма да знае как изглеждаше нашата любимка Преслава", написа последовател на певицата под информацията за блокираните профили. 

Корекцията на носа на Преслава предизвика противоречиви мнения в социалните мрежи. Едни от най-върлите фенове на певицата я защитиха и посочиха, че изглежда чудесно. По-голяма част от последователите й обаче я разкритикуваха, че тя е поредната чалгаджийка, която загърбва естествената красота и се подлага на пластична операция. 

Междувременно дискусията за това трябваше ли Преслава да си сменя носа стигна до там, че в интернет пространството се появиха снимки от преди и след операцията. Турският лекар, извършил операцията, сподели кадрите, които е направил в операционната. 

Преслава има и други корекции по тялото си. Преди години тя бе принудена да намали размера на бюста си. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз чалга не слушам.Тая жена не я познавам.Обективното ми мнение е, че изглежда хубава на снимката. Пък сега с пластика ли е, с фотошоп ли е - това в днешно време няма как да е ясно за никой.
14
3
 
13
 
! Отговори
Бек преди 4 години
Дреме ми ,за пералнята,профила,носа...и так дале - сън не ме хващаа
13
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След направените множество!!! корекции по лицето и тялото, трябва да призная, че изглежда добре. Поне на снимка. Грубоватите селски черти са заличени, но от тази душевност не може да се избяга с операции. Що се отнася до профилът и, да търси виновниците в своят бранш. Никой друг не се интересува от нея
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въх, ами сега къде ще се наслаждаваме на този толкова хубав нов нос ?
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дава на НСБоп и за 2 часа ще са намерили лалетата и ще и върнат профила.
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таа требе да си сменява паспорта няма нищо общо с предишната Преслава. Носа на човек Бог му го дава за да не прилича на никой друг. Носа е най важното нещо в човешкото лице. Без нос или орязан такъв индентичноста на човек се променя тотално. Заприличала е на Емилия можеби това е бил замисълът. Каквото и да е мислила с оригиналният и нос беше по хубава.
9
0
 
19
 
! Отговори
Хм.. преди 4 години
Не знам дали е само от носа и грима, но на снимката виждам друг човек....трябва да си сменя паспорта...доста по-благородно изглежда, отреди си беше селска красавица
8
0
 
13
 
! Отговори
Кондьо преди 4 години
Голяма загуба.... баф и зависимостта от социални профили. Инстаграм, фейсбук, туитър ... матрял за днешните журналисти. Седи си с кафето и джътка .Явно не е голяма загуба за Преслава ами за ....
7
18
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Много си е готина даже. Не е ли все пак нейно право да избер дали да се оперира? Най-важното е да се чувства добре и доволна на другите анонимни коментатори.... се сещате. Не виждам тя да прави кампания или промотиране на операцията си. повечето от коментаторите и коментаторките дори и с 40 операции могата само да мечтаят да изглеждат така. И ако наякой ми каже,че не е хубва..... (особенно мъж) ... за мене е ****ндел. Ако не пак да се огледа в жена си.
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
голяма работа станала, че чак из медиите...
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ще и на Луната да отиде, манталитетът и е от прованса!
4
0
 
37
 
! Отговори
баста, преди 4 години
Докога ще натрапвате тази/и другите като нея/ кръчмаро'ромско'турски певачки?Нямат никакво положително значение за обществото.Това са само играчки на мутробизнесмени и пияндурници по тъпите чалготеки.
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какви глупости ни занимавате, бе?! Тя е достатъчно "силна и борбена жена", за да се справи с хакнатия инстаграм. Боже...
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
що ни занимавате с такива?!
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майкъл Джексън