Джей Ло, Джим Кери... Кои звезди са живели в бедност?

Нямали пукната стотинка преди да станат известни
22 юни 2019 19:47, Дарена Найденова
9
Джей Ло, Джим Кери... Кои звезди са живели в бедност?
Reuters

Звездите са хора, на които се възхищаваме. Независимо дали са певци, актьори, или пък са успели да се издигнат с нещо друго, тяхната работа почти винаги е достойна за уважение. Често си мислим, че всички известни личности са станали такива, защото са имали начертан път и всичко им е дадено „отгоре“. Но това невинаги е така.

Месеци, прекарани в заснемане на филм, сериал или видеоклип. Турнета в няколко различни града, постоянната среща с фенове и задължението да бъдеш пример за подражание. Всичко това се изисква от известните и те работят здраво, за да го постигнат. В повечето случаи го правят, защото знаят какво е да нямаш.

Не всички идват от заможни семейства. На някои дори им се е налагало да спят в колите си докато чакат големия си пробив.

Хали Бери

Мечтата на Хали Бери е била филмовото изкуство. Тя толкова много се е вманиачила в това си желание, че дори не е мислила да започне друга работа, за да се издържа. Ходила на прослушване след прослушване, но след като удряла на камък, останала без пари.

Наложило ѝ се е да потърси помощ и живяла в приют за бездомни. Стигнало се дотам, че актрисата се обърнала към майка си за подкрепа, но тя отказала.

В момента Бери е една от най-известните жени в Холивуд и е носителка на награда „Оскар“, но със сигурност е трябвало да се потруди здраво, за да стигне дотук.

Дж. К. Роулинг

Преди да стане „майка“ на Момчето, което оживя, Роулинг е била разорена и оставена да се грижи сама за децата си. Положението е било толкова зле, че авторката дори е обмисляла самоубийство. След като намерила утеха в книгите, тя започва да пише поредицата за Хари Потър и смятала, че всичко ще се нареди. Но успехът не дошъл толкова лесно.

Още за звездите, които са били разорени преди да станат известни, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Марадона е отраснал в гето и от 15-годишен издържа роднините си.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя и пепеляшка е била бедна преди да срещне принца. Знаем ли приказката?Или не?
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАко на 20 и нещо живееш с мама и тате, в малка къщичка или апртаментч, определено правиш нещо грешно ...
5
0
 
12
 
! Отговори
данъкоплатец преди 4 години
Бати Боко пък някогаш е карал "Балканче" и е копал мамуля, а сега е милиардер, гледа магнолии и кара джип за четвърт милион... който аз съм платил!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те и всеки, на който майка му и баща му не правят една купчина $$$ ......Ама това е САЩ, там много хора са със съвсем друг манталитет. За тях е нормално да изхвърлят детето си на улицата като *** на 18 или дори по-рано, ако не одобряват нещо в него. Е така, да няма къде да отиде, да проституира, да се дрогира, да няма никакво бъдеще, те пак си спят спокойно. Има много млади бездомни, каквито са били някои от статията.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пропуснахте да споменете, че Парис Хилтън също е живяла в нищета и глад. Затова има едно видео където яде едно парче месо.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето от тези истории са личния PR на "звездите". На Запад винаги се изкарват че са почнали от нищото, леко измислено е.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иха, някой на 20 години е живял в "бедност". Те и всеки, на който майка му и баща му не правят една купчина $$$ ...