Пълнички, но не им пука - звезди, които мразят спорта

На тях им личи, че обичат да мързелуват
Обновена: 23 юни 2019 11:50 | 23 юни 2019 11:48, Екип на Tialoto.bg
52
Пълнички, но не им пука - звезди, които мразят спорта
Снимка: Reuters

През последните години дори и на модните подиуми се налага присъствието на модели с наднормено тегло. Те са на кориците на най-известните списания и ни убеждават, че всеки трябва да е щастлив с фигурата си. И килограмите не могат да бъдат слагани в рамка. Феновете на звездите обаче рядко се съобразяват с новите тенденции и не пестят критики, когато любимците им често сменят размера на дрехите.

Популярни личности не крият, че не обичат спорта, нито искат да се потят във фитнес залите. Е, то си им личи.

Ейми Шумър – 38 години, височина 170 см, тегло 85 кг

Трябва да бъдем коректни и да кажем, че актрисата роди наскоро и не бива да сме максималисти в каква форма е в момента. Но нейните мерки и теглилки са от времето, когато тя се запозна със своя съпруг. Между другото той е готвач и това видимо се е отразило на осанката на Ейми. Тя признава, че спортуването за нея не е фикс идея и винаги се е чувствала добре в кожата си. Миналата година дори пусна свои снимки в Instagram, на които тича чисто гола. За да докаже, че е твърде далеч от стандарта за дебелина в Щатите – 16-ти размер.

Кели Брук – 39 години, височина 168 см, тегло 75 кг

Пълнотата на британския модел и актриса не ѝ попречи да попадне в класацията на сп. „Максим“ сред най-секси жените от миналия век. Според Кели трябва да обичаш себе си такава, каквато си и да живееш в мир с формите си. Тя признава, че спортът не е за нея, но нейното мнение се промени, когато започна да се среща с шотландския ръгбист Том Еванс през 2010 година. Том не само убеди актрисата в предимствата на спорта, но и изготви за нея строг график за тренировки. Кели отслабна, но връзката между двамата се разпадна. Сега на нейната осанка се радва инструкторът по джудо Джереми Паризи, който е пленен от апетитните ѝ форми. Брук се отпусна и се върна към обичайния си начин на живот, в който спортът не е задължителен.

Още за звездите, които мразят спорта, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си падам по прекалено кльощави жени, отблъскващи са. Самият аз съвсем не съм дебел 180 см/72 кг. Приятелката ми е 165 см/62 кг. Много е красива.
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааа, "рендосаните Летви" са бесни!!!!!-))))))Толкова усилия, лишения, диети... докарали са се почти на границата на енорексията, а тези груби тестостерононци предпочитат едрички, стегнатички и с изящни форми жени!!!!-)))))Ужас!!!!-))))))
44
11
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
До песимиз"Дебелите са по-грозни, по-нещастни, по-болни и живеят по-малко"В извънредно голяма грешка си.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да са едрички, Но Стегнати!Ей, такива ги обичам, а не "рендосани дъски"!
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Екстра е.
41
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Екстра е не и намирайте мана.Има къде къде по-освинени пачи.За батко си е екстра на задна пляс,пляс,пляс...:)))
40
4
 
3
 
! Отговори
Глупак преди 4 години
Всеки ден мандръсание ама баш как си требва гори калории а и убива апетита, след един час мощно порение после 3 часа не ми се яде, и точно като ми се дояде повече ми се *** та пропускаме още едно ядене и пак дай дай дай дай за един месец надолу с 10 кила.
39
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес бях на голям столичен басейн едно хубаво тяло не видях дори и много слаби надупчени от целулит и висящи кожи гнус
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тебе са амного дебели, а и някой са адски красиви (Кели Брук). За да си слаб трябват много време и лишения и в това забързани ежедневие е повсеместно да имаш 5-10 кг.отгоре. аз уви също искам да съм по-слаба,обаче за това се иска воля, спорт и да не си угаждаш толкова :)
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до алфапалякняма желаещи за вилата ти, ако въобще имаш такава.
36
6
 
3
 
! Отговори
Алфа мъжкар преди 4 години
Нека дойдат на вилата ми,ще ги поканя с удоволствие да разберат какво е една истинска страстна нощ.
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е не са чак толквоа дебели, а с тия големи гърдип редполагам не им липсва сексуален живот, слаба жена с големи цици е мн голяма рядкост, така че който иска да плува в дини това е решението
34
9
 
11
 
! Отговори
песимиз преди 4 години
Дебелите са по-грозни, по-нещастни, по-болни и живеят по-малко. Хора яжте по-малко, че всичко ще почне да ви боли по някое време.
33
8
 
6
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 4 години
отвратителни животни, точно като Роузи Одонъл!!
32
4
 
6
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...niama geiove sas zdrava tsennostna Sistema !!! Neusporim fakt !!! Samo po sebe si geistvoto e izvrashtenie na normalnoto !!! Kogato normata se izkrivi,izvrati .veche ne e zdrava (norma) a krivo,grotesktno ,urodlivo iavlenie !!! V prirodata samo majko i jensko zaedno davit plod i prodaljavat napred ! Greskite umirat i ne davat pokolenie !!! Priroden zakon !!! Nikoi ne prechi na greskite da si izjiveiat jivota ,no neka da ne ni se natrapvat za normalni !!! Inache shte berat iadove !!!
31
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Dtrump Чел съм много по-стойностни книги от теб, и правилното духовно-нравствено възпитание е гаранция за много по-чист живот... И не обичам сливова ракия джендърче...
30
1
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
.abe edno e da si zakraglenka i charovna .a savsem drugo e da si pak zakraglenka i otvratiaga !!! Meriloto e vinagi individualno ! Zakraglenki -seksi .zakraglenki -otvrati! ogromna razlika !
29
5
 
8
 
! Отговори
Dtrumpp преди 4 години
Тоя долу ако беше прочел една книга в живота си вместо да жули сливовица щеше да знае, че вьзпитание и здрави ценности не е гаранция някой да бьде гей или лезбиан
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 28Започни да гледаш стенд ъп комеди и ще разбереш
27
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейми шумър не знам каква звезда е. Ама, щом казвате.