Свърши любовта: Памела Андерсън скъса с Адил Рами

Актрисата е съсипана от последната си връзка
27 юни 2019 20:45, Иванка Гъркова
24
Свърши любовта: Памела Андерсън скъса с Адил Рами
Снимка: архив, Reuters

"Трудно е да се приеме. Последните две години от живота ми бяха една голяма лъжа". Това написа Памела Андерсън в социалните мрежи по повод своята връзка. Актрисата сподели, че се е разделила с приятеля си Адил Рами.

Звездата от "Спасители на плажа" изтъква, че е съкрушена и емоционално изтощена от футболиста. Тя дори го сравнява с чудовище.

51-годишната блондинка посочва, че не била щастлива с младока, който я разочаровал страшно много, защото често я наранявал и й изневерявал.

"Как е възможно да съм помагала на толкова много хора, а не бях достатъчно мъдра или способна да помогна на себе си?", попита тя своите последователи.

Много от феновете на Памела я посъветваха да си даде малко почивка и не бърза да търси нова любов. Някои й припомниха, че тя е на 51 и до себе си трябва да има сериозен мъж, на който може да се опре.

51-годишната актриса лично оповести раздялата си с Рами в социалните мрежи. Двойката и преди е тръгвала по различни пътища, но този път изглежда нещата са окончателни.

До момента Памела Андерсън има цели четири неуспешни брака, дори преди няколко месеца медиите писаха, че може да подпише с Адил Рами. Двамата се разделяха и събираха няколко пъти, но явно звездата вече е решила да сложи край на отношенията им.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
13
 
! Отговори
беее преди 4 години
Връзка с предизвестен край.Четири несполучливи брака....и все така.То пък една ''актриса"....вече ще си плаща за "връзки".
17
0
 
2
 
! Отговори
а преди 4 години
До Раснал на селоа де. Най-голямата ирония - с това си мнение, ти им помагаш, като никоя няма да се вслуша. И ще продължи тенденцията - мъж-п утка с три черни деца, питаш го - нещо - никога повече не говори с мен и с децата на жена ми. Провайдери и п утки.
16
2
 
22
 
! Отговори
Раснал на село преди 4 години
Памела Андерсън е типичен пример за това, което е приготвил за жените Новия Световен Ред със всичките си "права на жените", "феминизъм", "корпоративна кариера", вместо божиите ценности на жената -да бъде майка, съпруга и пазител на свещеното домащно огнище! Дотам води тази рецепта - полови контакти с много на брой мъже, лъжовни, лъскави "ценности", депресия, дрога, алкохол, самоубийства и т.н.! А в това време евреите потъркват доволно ръчички, че съсипаха гоите чрез морално корумпиране на жените
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена и любов ХАХА
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз съм съсипан и потърсих утеха в клозета.
13
3
 
14
 
! Отговори
Бюстоносителката.. преди 4 години
..от една година тръбеше по всички медии колко е щастлива с новата си любов, сега ни чакат поне две години обиколки в същите тези медии, този път с рефрена "колко съм съсипана!..."...Цирк!*** нали няма лоша реклама - защо не?
12
8
 
9
 
! Отговори
... преди 4 години
Значи... Пами ако иска, мога да я взема. Ще живеем на село. Ще сеем домати, лук, картофи. Ще ги копаем и ще се грижим за тях, те ще ни дадат прехрана през лятото а и през зимата. Аз ще ходя на работа, на смени, но тя като добра домакиня, ще седи в нас и ще чака да се прибера. Като се прибера, ще хапна, каквото е сготвила, ако не е сготвила - ще спя гладен. Ама преди лягане, да се стяга за яко ***, щот не може да имаш такава жена и да изневеряваш. Нищо че е на 51 години. Жената си е жена.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не любовта. Свиршиха му парите за тая. Ква любов.
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболистчето най-добре да се завърне при майката на детенцето си. Никое дете не трябва да расте без двамата си родители. Стига се е развявал като някой дърт ерген.
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чичковците във форума клекнаха и започнаха да се надяват на наборки? Ха хаха
8
5
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Звездата Палмела вече е угаснала и не свети одъртила го е да си търси някой чичко на години.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще му връзват докато е млад и за кратко, налитал на бой. ***.
6
9
 
30
 
! Отговори
християнин преди 4 години
*** гъска!Какво очакваше от арабеска-мюсюлманин?Чудя се как не ти е изпочупил зъбите с юмруци,като им знам животинския манталитет.И още нещо бабке-20 г. разлика е твърде,твъ-ъ-ъ-рде много.
5
2
 
25
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Да ходиш с Памела си е реклама сега още повече ще му връзват..
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адил Рами...хубаво име.
3
2
 
33
 
! Отговори
Хах преди 4 години
Футболистчето е решило да бъде с Памела за забавление и за кратко. Кой знае колко чайки е набило като малък на нея и решил , че е дошъл момента да се позабавлява с детската си мечта.
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разработена кака, но младото си иска младо.
1
7
 
20
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
Едни само титки не стигат да задържиш мъжа до себе си.