Тайното кръщене на Арчи озадачи британците

На Острова недоволстват от претенциите на Меган
8 юли 2019 18:55, Иванка Гъркова
15
Тайното кръщене на Арчи озадачи британците
Снимка: архив, Reuters

Поредните претенции на принц Хари и съпругата му Меган разделиха британското общество. Малкият Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор бе кръстен този уикенд в тесен семеен кръг. Недопускането на медии до събитието и ограничаването на феновете на британския кралски двор предизвикаха противоречиви реакции на Острова.

Експерти коментираха, че намерението на херцога и херцогинята за частна церемония, далеч от хорските погледи, може само да увеличи критиките към тях.

„Меган не може да иска уединение за бебето Арчи, след като обществото финансира луксозния ѝ начин на живот“, пише в публикация на "Daily Telegraph".

„Не могат да са част и от двата свята – ако искат лично пространство, то трябва да платят за всичко със собствените си пари и напълно да изчезнат от медийната среда или трябва да играят играта по правилата“, казва кралският биограф пред "The Sunday Times“.

Много британци изразиха недоволството си от Меган в социалните мрежи. Те изтъкнаха, че като член на британското кралско семейство не бива да пренебрегва протокола. Някои дори я сравниха с покойната принцеса Даяна, която за тях била много по-земна и никога не си позволявала да прави своеволия.

Младите родители споделиха няколко снимки от кръщенето в замъка Уиндзор, с което зарадваха своите последователи в социалните мрежи. На един от кадрите те позират с най-близките си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, като не ви интересува какво се случва в света извън кошарата на село, не четете.Пфууу само *** коментират тука, които си местят дребните чурки отляво на дясно. И това е единственото им занимание. Изненадана съм, че поне може да четете
12
0
 
5
 
! Отговори
Кинг Роял преди 4 години
*** това мамуне, некой видувал ле го е...Бело ли е цръно ли е...
11
0
 
13
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Аз пък се озадачавам,че британците се озадачават.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а бе като не е била канибалска вуду церемония по африкански пак добре
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама нформирайте ни по-често бе! Цялата, българска колония се тресе от притеснения, покрай кръщенето на църното, престолонаследниче. Ми ние направо си скубем ония работи и си поръсваме главите с пепел ако на ден не ни осведомите поне 3-4 пъти, дали бабка е акала и дали арчито има по-голяма чурка от татко си !Толкова ли много ви плащат, бе? Как не ви е срам?! Погнусил съм се от вас! А и фамилията на журналистката една такава, българска- Гъркова! Ех, пуста тоягаааааа!
8
1
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Кога, България стана английско графство, че през два дни ни занимавате с тези "особи", продажници? Не ме нтересува кой им плаща масрафа и по кви правила трябва да ираят.
7
0
 
4
 
! Отговори
GG преди 4 години
Почесах ги...
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да спрат британците да им плащат за луксозния начин на живот и до месец голо хоро ще заиграят в центъра на Лондон ако поискат!
5
0
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Могли да да го кръстят Панакути...
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момент. Готово! В левия крачол му е много по-удобно
3
1
 
11
 
! Отговори
истината е че, преди 4 години
Ех тия британци. Аз ще отговоря на въпроса. Кръщенето беше тайно,защото старата 100- годишна кралица НЕ иска да дава пари за кръщенето и се срамува,че внучето й е наполовина не*г*Ърче. Тя ми изглежда много свидлива,нищо че за рождения си ден,който беше преди 3 седмици в ( началото на юни) специално си организира конен парад,който продължи 2 часа.Камила,Чарлз, Кейт и Уилям ги показаха в карета само за миг,а КРАЛИЦАТА през цялото време на парада.Така че е и много суетна,щом става въпрос за нея.
2
1
 
21
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Боли ме швепса за британското кралско семейство.
1
0
 
23
 
! Отговори
любо преди 4 години
И аз го преместих....