Ариана Гранде с признание: Преминах през доста неща

Певицата се появи на корицата на Vogue за август
10 юли 2019 19:12, Дарена Найденова
13
Ариана Гранде с признание: Преминах през доста неща
Vogue

Ариана Гранде е едно от децата-чудо на музиката. Тя се издига до световна слава след като участва в детски сериали по Дисни и след това излиза на музикалната сцена. Сблъсква се с истинската страна на популярността като любов под светлината на прожекторите, публична раздяла и неспирните концерти и срещи с фенове, които наистина понякога могат да изпият силата на един артист.

Последните две години бяха сериозно изпитание за певицата. Тя преживя експлозия на концерта й в Манчестър, смъртта на бившия ѝ приятел Мак Милър и развален годеж с комика Пийт Дейвидсън. През това време тя успя да направи два албума, които се изстреляха на челните позиции във всички класации.

Гранде се превърна в едва втория изпълнител, който успява да позиционира три свои парчета на първите три места в класацията на Билборд. Преди нея това са направили само Бийтълс.

Сега младата сензация е на корицата на Vogue за месец август. На страниците на списанието тя разкрива своите най-трудни моменти от живота си. "Аз съм човек, който е преминал през доста неща, които не мога да обясня на мен самата, камо ли на целия свят", споделя Гранде.

Тя признава, че на сцената може да изглежда като красивата, спокойна и лъскава певица, но има моменти, в които се опитва да разбере как може да се справи с всичко това. За атентата в Манчестър, в който загинаха 23 души, а други 139 бяха ранени, певицата споделя, че това е травма за семействата и тя не трябва да бъде третирана като жертва. "Загубата е лично тяхна и е трудно да говоря за това без да мисля, че когато го прочетат отново ще се сетят за децата си".

След година, Гранде отново се върна в Манчестър, за да изнесе благотворителен концерт, за да събере дарения и да помогне на пострадалите. Целта беше да се покаже на света, че всъщност тероризмът няма да победи и хората няма да живеят в страх. Освен Гранде, в събитието участваха още Джъстин Бийбър, The Black Eyed Peas, Coldplay, Майли Сайръс, Кейти Пери, Роби Уилямс, Little Mix и много други.

Какво още споделя за личния си живот Ариана Гранде, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Аз бих казал,че за милиардите които притежаваш,може и през мен да минеш.хем доволна ще останеш.ще разбереш какво е да спиш с човек,който не се дрогира....
10
0
 
4
 
! Отговори
Обзор на новините преди 4 години
Сега разбирам защо са и толкова детски песните . Тя била от Дисни. Иначе има супер глас.л
9
3
 
11
 
! Отговори
шляпалника преди 4 години
Оооо, през още колко неща ще минеш моето момиче....И все с различни размери.
8
0
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Не ми харесват песните на тоя красив славей. Данни има красива красив глас но супер *** и захаросани комерсиални песни. Тя не е виновна нама кой да й ги пише.
7
1
 
10
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Има нужда от по готин композитор. Гласа й е супер ама метър не се доближава нито до Maraya nito do Depeche nito the Cure. Няма кой да й напише яка песен много комерсиална ми идва.
6
1
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Много е красиво това момиче , супер глас има обаче песните й не ми харесват.
5
0
 
14
 
! Отговори
пецата преди 4 години
викаш добре че тая от долу неможе да говори ... че ако разкаже :) ф
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая скоро ще бъде два метра под земята от овърдоза и никой няма да я помни...
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднъж да премина аз през теб мамооуууу... Ще бъдеш щастлива вовеки !
2
0
 
14
 
! Отговори
Ахааа преди 4 години
А и доста неща попреминаха между кълките и!
1
1
 
12
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Ариана Гранде - бутилка Ариана от 5 л.