Британците погнаха Меган, не държала добре бебето

Обвиниха я, че разчита на гледачката
12 юли 2019 15:30, Петя Славова
11
Британците погнаха Меган, не държала добре бебето
Reuters

След като в медиите се появиха снимки на Меган Маркъл с малкия Арчи по време на игра на поло, в която участваха принцовете Уилям и Хари, мнозина разкритикуваха херцогинята на Съсекс, че неправилно държи бебето си.

Феновете на кралското семейство я заподозряха, че сигурно е прибягнала до услуги на детегледачка и затова не знае как самата тя да държи бебето си толкова време.

„Защо след два месеца тя още не може да го държи правилно? Това изглежда твърде странно. Очевидно, детегледачка се грижи за детето в по-голямата част от времето“, коментират интернет потребители под снимките.

Друг коментар гласи: „Тя явно изпитва трудност и още не знае как да държи бебето, закрито с одеяло“, коментират читатели на британското издание The Mirror.

Другата критика към Маркъл бе, че не е закрила крачетата на Арчи, тъй като по време на мача е имало ярко слънце и е било добре те да бъдат предпазени.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За друго се възмущаваха британците, но май за това не трябва да се пише.А бебето за цялото време не помръдна...
8
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 4 години
Доста ще ги дразни Меган,британците.Започва да ми става симпатична.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
голямо чудо станало и ние го забелязахме ама това си е в реда на нещата да са боси краката на детето по време на слънчев ден и безветрие!
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна не бях виждал черно-бяла снимка.Снимката нарочно е черно-бяла за да не се види особения южен тен на детето.Дете с такъв тен, няма нужда от слъцезащита- да не се кахърят англичаните.Кралицата може да му даде титлата "Лорд на Серенгети и Танганика".Чак 6-ти престолонаследник е,но при тези вродени спринтьорски качества току виж изпревари останалите на финала!Някак си ще е актуален и в унисон със средностатистически тен на "англичаните" след 20-30 год.В черните страни бели крале няма!
5
6
 
5
 
! Отговори
Един преди 4 години
Англичаните значи и те били ***, като германците.Толкова им е широко около врата, че само се оглеждат да намират кусури на някой и после критики, вайкане, драми...Не държала бебето правилно...забелязали английските клюкари.В стил дърта свекърва.
4
3
 
11
 
! Отговори
pravomira преди 4 години
Една майка знае инстинктивно как да държи бебето си. Ще поживеем , ще видим кой роди юнака, кой му тури калпака. Бог е казал, че всичко скрито ще стане явно, рано или късно. Във Франция се запази анонимността, но те не са толкова такива.
3
1
 
14
 
! Отговори
прави са преди 4 години
Доста особено го държи, наистина. Все едно я е страх да не го счупи.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България винаги ще си остане на българите !!!
1
6
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Гнийте в ада продажнице, България не е все още английско графство!!!