Заради кокаин и духове: Роби Уилямс мислил за самоубийство

Певецът споделя за трудни моменти от живота му
12 юли 2019 20:27, Екип на Tialoto.bg
8
Заради кокаин и духове: Роби Уилямс мислил за самоубийство
Снимка: Instagram

Роби Уилямс има доста интересни истории, които бетонират имиджа му на рок бунтар. Певецът наскоро разкри, че опитал да се самоубие с кокаин преди време, докато живял в къща с духове и лоша енергия в Промис Хил, Северен Лондон.

"Постоянно чувах стъпки, които прогресираха с времето. Чувствах се странно, обсебен от тъмна енергия. Когато тя за пръв път прие физическа форма, касетофонът се включи", сподели в подкаста Jo Woods' Alien Nation звездата.

„По това време друсах много с кокаин в къщата и чувах стъпки на горния етаж. Бившата ми приятелка смяташе, че те са на дядо ѝ. Изтърпях така два месеца и си мислех, че ако това продължи така, ще се самоубия.

Една сутрин се събудих и до леглото ми имаше тъмен облак. Беше ме страх да отида да си измия зъбите, защото трябваше да мина през него. Попитах приятелката ми: "Отивам, ще дойдеш ли с мен?" Отидохме на хотел и разказах на един от служителите какво се е случило и признах, че ако тази тъмна енергия остане с мен, ще се наложи да се самоубия“, добави още певецът.

Това не е първият път, в който той признава, че е мислел да отнеме живота си. В интервю през 2016 той разкри, че по време на златните години на групата Take That отново имал намерения да се самоубие.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младежи, кажете НЕ на всички отрови - цигари, алкохол, наркотици. Няма по-малко вредни. Няма такова нещо, че малко не се отразява и лесно се спира. Спира се трудно, а отровата си е отрова колкото и да е малко. И сметката винаги идва. Казва ви го бивш полуалкохолик, който не стана цял само поради силна воля и дух. Без алкохол животът е по-красив, пълноценен и усмихнат.
7
0
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Роби е талантлив и симпатичен младеж. В един прекрасен момент, след като има мило семейство, дечица, богатство и е идол на много младежи по света, прави за себе си едно голямо откритие,че за всяко изнасилване на организма на млади години се плаща, рано или късно. Тонове алкохол и килограми наркотици нанасят необратими увреждания. И от желязо да е човек, най-накрая му идва сметката. Младежи, бъдете умерени, ако искате да не свършите преждевременно. Стискам палци за Роби Уйлямс.
6
0
 
6
 
! Отговори
Чичо Пешо преди 4 години
Като се напукам с 50 градусова домашнярка и *** мен ми се появяват черни облаци и губя съзнание. Е, не чак до степен да ме е страх да си измия зъбите. Страх няма, но ми е невъзможно щото планетата се върти прекалено бързо тогава и губя равновесие.
5
3
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Кой каза, че няма готини британци ?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Духовете са лошо нещо освен ако не са духове на чисто голи яки мацки тогава бих търпял
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ролеви модел според медиите
2
1
 
17
 
! Отговори
реалист преди 4 години
С коката и духовете идват...Загазил човечец!
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е заради коката.А заради изчерпването на серотониновите и допаминовите запаси в мозъка.То не може да не спиш по 1 седмица и през това време да изшмъркаш една торба бело замезвайки с два кашона уиски.И да кажеш " след тридесет и петата *** спрях да ги броя само и свалях бикините и ми правеше впечатление ,че са различни"- Роби Уилямс... или "отидох за още презервативи,виагра и уиски но не ми дадоха защото бях чисто гол...странно не бях забелязал" Има и още прозрения.Голям е Роби:)))