Пак критики към Меган - не уважила кралицата

Херцогинята не я сложи на корицата на Vogue
30 юли 2019 17:30, Петя Славова
23
Пак критики към Меган - не уважила кралицата
Reuters

Напоследък Меган Маркъл бива критикувана за всяка нейна постъпка. Преди дни стана ясно, че някогашната звезда от сериала „Костюмари“ гостува на септемврийския Vogue.

Корицата на списанието красят 15 героини на изданието, на които херцогинята на Съсекс се възхищава.
 
В това число влизат активистки, устояващи правата на трансджендърите, други – следващи бодипозитивизма, както и хора, борещи се за промените в климата.
 
Сред тях се забелязаха имената на Салма Хайек, Грета Тунберг, Джейн Фонда. Меган дори направи интервю с бившата първа дама на САЩ Мишел Обама.
 
Но ето че изборът на Меган отново бе разкритикуван от мнозина.
 
Обществеността се възмути, че Меган игнорирала други важни личности, упражняващи значими професии като медицински сестри, лекари, адвокати и учители.
 
Също така херцогинята не включила в списъка и кралица Елизабет Втора.
 
Други пък обясняват, че херцогинята на Съсекс дори е била скромна, тъй като първоначално главният редактор пожелал тя да бъде на корицата на изданието, но Меган отказала, за да не се счита, че се „хвали“.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
А сега сериозно преди 4 години
До анализатор 17 Рептила, му го пробутаха на Хари за съпруга. И точно тя го нави да не вписват пола на детето им. А да си го избирало само. Кралицата дори на години държи фронта.Личи ти ще Работническо Дело моделира анализите ти.
19
0
 
6
 
! Отговори
как я уважават на 99 преди 4 години
Уплаших се от заглавието. Помислих си,че кралицата-майка Е ЛЕСБИЙКА и Меган й е отказала. В странни времена живеем. Като една жена каже,че НЕ са я уважили, какво да си помисля?
18
2
 
6
 
! Отговори
честно преди 4 години
Кралицата иска Меган да се махне от двореца. От Даяна се отърва дето беше хубава и аристократка,че от една Меган ли няма да се отърве. Ако не я искат и в САЩ, в София може да дойде да живее при мен на квартира в Овча Купел. Да свиква с гледката на *** и липсата на топла вода... Иначе бебето да си го гледа Хари,ако той е бащата.
17
6
 
7
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
КАКВА КРАЛИЦА БЕ? ????? ТОВА Е ТОРБА С КОКАЛИ КОЯТО ХОДИ С ПАМПЕРС И ВСИЧКИ И СЕ КЛАНЯТ! !!!! Егати държавата! Само рептили, хомосексуалисти, педофили, женещи се по родствена връзка- те затова не приличат на хора!!!! И скачащи от терасите на хотелите по нашето черноморие! !!!!! Какво ни интересува нас тия ***? ??????????
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Напоследък Меган Маркъл бива критикувана за всяка нейна постъпка."Самото й съществуване е проблем... *** в благородническия двор, срам и позор.
15
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 4 години
До Анонимен 18Боже, какво неграмотно поколение расте!Да, не стига, че не са "на ти" с българския език - лексика и правопис - ами и работят нещо, което не им е силната страна.
14
0
 
11
 
! Отговори
oks преди 4 години
поради какво ни занимавате с глупости
13
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е това "бодипозитивизъм"?!! Пак ли е нещо гейско?
12
0
 
6
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
...уважавайте я тази то ми кралица. Всеобхватно я уважавайте, за всичко така да се каже... Да е абсолютно доволна жената!
11
1
 
20
 
! Отговори
11 преди 4 години
До АбиНе ги е яд, че не е от Албиона, ами ги е срам, че е от 100липиново - по външност и по манталитет. Срам ги е освен това, че е заработвала по яхти с чичковци.
10
6
 
22
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
И какъв е изводът - да не ти влиза църна в къщата :)
9
21
 
15
 
! Отговори
Аби преди 4 години
Ей, че прости ингилизи, оставете жената на мира! Яд ви е, че не е от вашия Албионски остров и само кусури намирате, а не погледнете себе си. Така и ще си останете - ограничени и съсухрени още хиляда години!
8
4
 
19
 
! Отговори
Вуду мастЪр преди 4 години
Меган Мъгълова е направила вуду магия на Хари.Първо се опитала се на Уилям,ама не станала. Кралицата магии НЕ я ловят и затова Меган й е бясна и не я споменава. Ако каже името на кралицата,магията над Хари ще се развали!!!
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакам да я интегрират.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кралицата пишман е станала утешението и е че тъмната няма шанс за трона.
5
0
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Па Бети е дърта,иначе аз щях да я уважим.
4
2
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Май-май черничката Пепеляшка не може да се впише в кралските им порядки там...
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В това число влизат активистки, устояващи правата..." - отстояващи е правилната дума. Боже, какво неграмотно поколение расте!
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
джендърите са вече на всеки ъгъл, дебнат децата ви както ексхибиционистите, и искат да им сменят пола. бъдете нащрек и се оглеждайте.
1
2
 
12
 
! Отговори
x преди 4 години
голяма палавница излезе Меганчето