Емили Кларк отново на екран - този път и ще пее

„Last Christmas“ ще излезе на 15 ноември
17 авг 2019 11:03, Дарена Найденова
7
Емили Кларк отново на екран - този път и ще пее
Снимка: Reuters

Емилия Кларк придоби огромна слава след като в продължение на 8 години изигра Денерис Таргериан в сериала „Игра на тронове“. Персонажът ѝ буквално порасна пред очите на зрителите, преминавайки през множество промени, за да стигне до един не толкова щастлив край.

Развитието на Денерис беше едно от нещата, които подразниха феновете на сагата, но все пак Емилия защити проекта, заявявайки в множество интервюта преди последния сезон, че това ще бъдат най-интересните епизоди досега. Е, задоволително или не, „Игра на тронове“ приключи, но ангажиментите на актьорите тепърва ще набират сила.

Емилия Кларк вече има филм, който ще излезе само след няколко месеца и ще предложи на зрителите една напълно различна визия на актрисата. След като участва в „Аз преди теб“, сега тя отново се е насочила към романтиката. „Last Christmas“ е история, която разказва за младата певица Кейт (Кларк), която се вдъхновява от Джордж Майкъл.

Кариерата ѝ обаче не потръгва така, както тя иска и затова е принудена да работи в магазин за коледни играчки няколко седмици преди големия празник. Напълно отчаяна от съдбата си Кейт се сблъсква с един и същи мъж почти всеки ден. Филмът се опитва по забавен начин да покаже на публиката истинските неща в живота и какво е най-ценно на Коледа.

В „Last Christmas“ участват още Хенри Голдинг и Мишел Йео, които станаха известни с филма „Луди богаташи“. Интересното е, че името на филма е заимствано от едноименната песен на Wham! – групата, която даде тласък на кариерата на Джордж Майкъл. Певецът почина точно на Коледа през 2016-а от инфаркт.

Още за новите планове на Емилия Кларк четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тая ли е татуирана
4
1
 
4
 
! Отговори
Стоян Спилбъров преди 4 години
Знам и какво ще пее-огън момиче на Камелия
3
5
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
1. Другарят Георгиос не почина от инфаркт, а от СПИД.2. Коледа се отбелязва само в България. Този празник няма нищо общо с Рождество Христово.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емилия, Дарена, Емилия.Оправи си заглавието.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много чаровна мацка! Желая и успех!