Джей Ло вече в отбора на блондинките

Звездата е с нова прическа
Обновена: 10 сеп 2019 12:57 | 10 сеп 2019 12:57, Ивета Иванова
5
Джей Ло вече в отбора на блондинките
Снимка: Reuters

 Дженифър Лопес изненада феновете си, като се появи с нова и стилна прическа по време на филмовия фестивал във Торонто (TIFF). Актрисата и певица демонстрира новата си визия на червения килим - тя вече е с актуалната към момента прическа боб и косата ѝ е руса.

Тя е заложила на по-дълга прическа тип каре, а не на къса коса, като Емилия Кларк и Биби Рекса, например. Дългата кестенява чуплива коса беше запазена марка на Джей Ло, но тя изглежда добре и като блондинка.
 
Звездата беше на фестивала заради официалната премиера на новия филм, в който участва - "Hustlers". Там тя влиза в ролята на стриптийзьорка и танцува страстно на пилон.
 
Стилистът, който се е погрижил за боб прическата на Дженифър, е Крис Епълтън. Той често е работил и с други знаменитости - Ким Кардашян, Кейти Пери, Ариана Гранде.
 
Лопес е заложила и на жълта рокля с V-образно деколте за премиерата, която много е отивала на косата ѝ, коментират потребители на социалните мрежи. Вижда се, че актрисата е избрала нестандартна чанта за събитието - във формата на пачка от 100-доларови банкноти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Езикът ми ще бъде 17 минути дълбоко между задните и полукълба
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доооооооооооообре