Меган Маркъл влиза във форма с йога

Херцогинята се записа на специален клас
Обновена: 12 сеп 2019 05:37 | 12 сеп 2019 03:00, Петя Славова
3
Меган Маркъл влиза във форма с йога
Reuters

Може би, за да покаже, че не я е страх от хората, след като бе критикувана за частните полети, Меган Маркъл посети групов клас по йога. Това херцогинята на Съсекс направи скоро след пристигането си в Ню Йорк, съобщи списание People.

Някогашната звезда от сериала „Костюмари” посети модно йога студио в района на West Village в Ню Йорк.  Занятията по йога се провеждат в стая, загрята до 37 градуса. Според експерти в такива условия те позволяват  на посетителите да изчистят ума си и да успокоят душата си.

Общо 60 души присъстваха на урока. Разбира се, всички разпознаха херцогинята. Изданието цитира източник, който говори за реакцията на хората при появата на Меган на йога: „Имаше много мили усмивки“.

Кралската снаха е в Ню Йорк, за да гледа финала при жените на Откритото първенство по тенис на САЩ, предаде Ройтерс. Тя е там, и заради участието на Серина Уилямс, която й е семейна приятелка и бе сред гостите на нейната сватба миналата година.  Меган пък беше сред ВИП зрителите на финала на Уимбълдън през юли, където Серина загуби от румънката Симона Халеп. Сега Серина ще се опита да спечели рекордната 24-а титла от турнири от Големия шлем.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Голям праз ,че е ходила на йога !
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Има една, дето от Африка минала покрай Холивуд и оттам - право в одъра на принца от приказките - политика, последните 70 години бившите колонии на Британската империя отвръщат на удара.Та покрай удара, ако не си черен, ти не си "добре дошъл" в Британско.