Адел не се бави, подаде документи за развод

Разделя се със Саймън след три години брак
13 сеп 2019 10:43, Александър Попов
10
Адел не се бави, подаде документи за развод
Снимка: GettyImages

Британската звезда Адел подаде документи за развод със съпруга си Саймън Конеки в лосанджелиски съд, съобщи БТА.

Тя обяви през април, че двамата са се разделили след тригодишен брак, но ще отглеждат заедно сина си с любов. Адел роди сина си Анджело през 2012 година.

31-годишната певица винаги е била много дискретна за личния си живот. Тя бегло спомена, че се е омъжила за Саймън Конеки, след като през 2017 година спечели "Грами" за албум на годината. По време на награждаването Адел благодари на звукозаписната академия, на своя мениджър, на съпруга си и на своя син.

Конеки е известен с това, че е съосновател на екологичната компания "Еко Уотър" за бутилирана вода. Средства от нея постъпват в благотворителната му организация "Дроп фор дроп", която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда. Той е бил инвестиционен банкер, но през 2012 г. каза, че "се е отвратил от този алчен и корумпиран свят".

През март Адел беше заснета да излиза от звукозаписно студио в Ню Йорк. Вероятно тя работи върху нов албум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: разводАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Признателен преди 4 години
Това се казва новина, отдавна чакана и така изстрадана. Липсваше ни интригата, дали и тези двамата ще се разведат,че нещо много дълго продължи бракът им. Давайте повече такива новини, какво ни вълнува положението в БГ, та ние сме си стадо и накъдето ни поведе овчаря, натам и вървим! Измислен мит е, че сме храбър и борбен народ, ако бяхме такива нямаше да сме на опашката по жизнен стандарт в ЕС!!!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми то му е писнало на човека от тия песни
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана е тая за другото няма смисъл да се говори
5
1
 
3
 
! Отговори
УРКО преди 4 години
О! О! У! ЪЪ?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адел е красива и има невероятен глас, дарба, която е оценена подобаващо.
3
7
 
12
 
! Отговори
men преди 4 години
защо ти е антипатична жената? пее си, не парадира с пари като сърньовците, не друса, държи да има лично пространство, гледа си живота. да чуем кой ти е симпатичен да му сипем със самосвала. а това с месо комбината е напълно излишно. поглеждал ли си се в огледалото? много ли си юбав? сигурно си некой свръх атлетичен терминатор дето засмуква малките анорексички със неотразимия си сексапийл. смехко.
2
11
 
10
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 4 години
Ужас, сега пак ще има блудкави балади, ред сълзи, ред сополи и виене като вълк на пълна луна. Много ми е антипатична като цяло тази. Да стане рекламно лице на някой месокомбинат и да остави музикалната индустрия на мира.
1
3
 
6
 
! Отговори
Вярно е ! преди 4 години
Стане ли дума за пари, евреите никак, ама никак не се бавят !!