Седмица на модата в Милано: Дяволът е в детайлите

Какво предложи Prada за пролет-лято 2020
23 сеп 2019 19:00, Криси Табачка
5
Седмица на модата в Милано: Дяволът е в детайлите
Снимка: Reuters

Дяволът е в детайлите. След това Дяволът носи Prada. А колекцията за пролет-лято 2020 е съсредоточена изцяло върху тяхната сила – детайлите на Prada.

Колекцията за пролет-лято 2020 на модната къща предлага елегантност и нито повече, нито по-малко. Концепцията за "нищо излишно и нищо в повече" работи с пълна сила за модната къща, която този сезон черпи ретро вдъхновенията си от 50-те и 70-те.
 
Цялостната линия предлага в основата си компоненти, без които не можем, един от които е сакото. Ще го носим двулицево и в значително по-дълъг от класическия вариант.
 
Акцентът върху талията ще бъде поставен чрез нежното обгръщане на мек колан, а прозрачните ефекти на дрехите ще ни вдъхнат този кураж да бъдем жени, от който понякога имаме нужда.
 
Бродирана кожа, меки и феерични материи създават красивия и елегантен летен гардероб на съвременната и модерна жена.
 
Къде е Дяволът в колекцията? Освен в Prada – в истинския контраст на материите, които вдъхват нов живот на класическия силует.
 
Още за Седмицата на модата в Милано вижте в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
2, преди 4 години
"Абе тия у това Милано немат ли си Италианки че са курдисали китайки и японки. Ква е таа Азиатска Европа бе."Просто на някои места продължава да се вихри тренда на анорексичните манекенки, а азиатките са с дребен кокал и кльощави, за разлика от европейките. Не знам защо рагуто и дзъбите продължават да се вихрят по някои подиуми. Слава Богу вече не навсякъде е така. Иначе и 1 е прав - доста от представентите облекла приличат на парцали втора употреба.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде по-малко да споменавате рогатия.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тия у това Милано немат ли си Италианки че са курдисали китайки и японки. Ква е таа Азиатска Европа бе.
1
2
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ако облекат красиви момичета с парцали от магазините за дрехи втора употреба и представят колекцията като Висша мода - дали някой ще разбере, че не е?