Звезди разкриват тайната си за перфектна визия

Какво похапват, как спортуват...
23 сеп 2019 17:30, Иванка Гъркова
14
Звезди разкриват тайната си за перфектна визия
Снимка: архив, Reuters

Гледайки ги на големия екран или по вестниците и списанията, на нас ни се иска да бъдем като тях. Те са красиви и известни жени, имат много пари и не се притесняват от хорското мнение.

Всяка звезда има своите тайни за перфектна визия. Много популярни знаменитости не се притесняват да говорят за това какъв хранителен режим спазват, какво спортуват и как се грижат за кожата си. Ето какво споделят 5 известни дами:

Дженифър Анистън

Наскоро тя направи 50 години, но никой не може да каже, че е на тази възраст. В началото на нейната кариера тя се хранела изключително нездравословно и била по-пълничка. След това ѝ казали: „Или се втали малко, или забрави за надеждите си да направиш кариера в киноиндустрията“.

Онова, с което актрисата поддържа външния си вид, е йогата. Звездата не пропуска тренировка. Освен това тя следи изкъсо количеството въглехидрати, които приема. В менюто ѝ винаги има 40% плодове и зеленчуци, 30% растителни мазнини, 30% постно телешко и пилешко месо. За да има по-хубава кожа, тя ограничава приема на консерванти, кофеин, алкохол и цигари.

Джулия Робъртс

Усмихнатата актриса обръща голямо внимание на подхранването на ноктите. Нейната тайна е маска, която се прави във вана, пълна със зехтин. Когато има повече свободно време, Робъртс потапя ръцете в натуралния продукт и ги кисне за 20-30 минути. Той омекотява кутикулите, заздравява ноктите и намалява чупливостта.

Дженифър Лопес

Известната певица и актриса спортува много и може да си позволи да похапне повече забранени храни. Въпреки това тя не яде сол и захар един път месечно, цяла седмица. По този начин тя изхвърля по-лесно задържаните течности и отслабва по-лесно.

Вижте какво споделят още звезди за перфектната си визия в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: тайнизвездивизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
74
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Пият адренохром, което е кръв от малки деца, които в момента на източването й изживяват силен стрес, който им повдига в пъти нивата на адреналина. Това е "тайната" за подмладяване на холивудските и т.н. елити на Новия Световен Ред! На който му звучи като лудост това, нека се поинтересува и разтърси! Сатанинска работа отвсякъде!
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Пенелопе Круз на тази снимка как прилича на Софи Маринова! Не е истина просто - като близначки са!
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Пенелопе Круз като и се види шията дори на тази иначе предполагам фотошпната снимка, годините 45 си й личат от всякъде. Както и на Анистън и сие. А когато човек потърси снимки на посочените дами, направени папарашки, истината лъсва. С истински снимки и с реални хора се сравнявайте, не с нагласени фотоси. То иначе могат да ви карат да се сравнявате и с Пепеляшка от детските книжки.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фотошопа играе яко. Ама толкова яко, че самите "звезди" са се запуснали и въобще не си дават зор да изглеждат добре. Спокойно можете да видите много по-красиви жени без да търсите особено...Някаква трагедия е, особено в САЩ - два часа прическа, три часа грим, снима се и после три дена обработка на снимката, после "*** каква съм хубава". А като я видите без да се е направила и въобще не се сещате коя е тая...
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тайната е в многото пари.
7
1
 
13
 
! Отговори
шляпалника преди 4 години
Външно нагласени, отвътре-празни и кухи!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Порпукат и факта, че са по 3 часа на ден, всеки ден, във фитнеса.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"40% плодове и зеленчуци,"Аз маам пиперки с пържени картофи ... останалити 60% са свинску
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силно се съмнявам, че тези писаници отговорят на истината
3
4
 
6
 
! Отговори
Перфектна шпакловка преди 4 години
Цапане, мазане, силикон, хиалуран. И тежката артилерия - фотошоп, който може всичко. И към 30-40 скапване и състаряване на кожата. Едно от доказателствата - Камелия Тодорова. Скапа естествената си красота с желанието да изглежда 20 г. по-млада, ама природата й го върна.
2
0
 
3
 
! Отговори
Ослепително преди 4 години
Перфектната визия е като на дедпул без маска.
1
2
 
12
 
! Отговори
Фотошоп преди 4 години
е тайната.Когато ги снимат папарашката, лъсват целулити, бричове, бръчки, торбички под очите, гуша и мерки 90х90х100