Тризначката Надежда "обеснява" за ареста в Лондон

Не знаела английски, но и българският е труден за нея
76
Тризначката Надежда "обеснява" за ареста в Лондон
Снимка: Facebook

Тризначката Надежда се опита да обясни какво се е случило на 1 октомври, когато е била арестувана. Оказа се, че дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английски и помолила за адвокат. След което с една от сестрите й били откарани в ареста, където й взели отпечатъци.

Според българи, живеещи в Лондон, това е стандартна процедура, но според Надежда е поръчков, за да "строят билдинги в Лондон".

Още по темата
От нейното обяснение във Facebook става ясно, че не само не знае английски, но и българският е особено труден за нея. Публикуваме дословно нейното писание:

"Ще обесня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач.. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция. Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха. След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи. Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон".

Под нейния пост има десетки коментари, като повечето недоумяват защо все на тях се случва подобно нещо. Мнозина споделят, че живеят от години на острова и никога не са имали проблеми с полицията. Някои съжалително обясняват за какво се взимат отпечатъци, а един от коментиращите директно пита дали са разбили бардака им. Има и българи, които съветват сестрите да се обърнат към консула ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
HAHAHAHAHAHA
26
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дошлите полицаи са й дали някакви документи, но тя не разбирала нищо на английскиОт години живеели в UK, обаче не разбират английски. А как живеят и правят пари? Аз се сещам за един "занаят" при който не ти трябва да езика :)Дали се предлагат 3в1? УжасЪ...
25
0
 
25
 
! Отговори
Тихия преди 4 години
Скоро прочетох един девиз, на един велик учител : Смъртно опасно е да си ***.
24
0
 
20
 
! Отговори
D преди 4 години
Заради тази интелигенция хората се чудят как да се махнат от ЕС. За какво са им такива 'надарени с интелект хора'. Иначе за нейните умения по български, доста се доближава и до тукашните журналисти. Често четем статии, без вкарана мисловна дейност.
23
0
 
31
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Кофти работа-почнаха да емигрират не само учените ,но и недоучените !
22
0
 
26
 
! Отговори
Тъпи гъски преди 4 години
Всички знаят че в Лондон се занимават с проституция. За това акъл не се иска, а пък и те за друго не ствата.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На никой не му пука ... Всички се надявме, да я застрелят другия пъ, когато се съпротивлява или нещо такова ... Айде - ежък и гаден ден на всеки един от вас!!!
20
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са култ!Три с един общ мозък-пилешки.
19
0
 
22
 
! Отговори
Едната тризначка преди 4 години
пита другата:-Муцка,кога се пада Коледа тази година?-Мисля,че в петък...Третата:-Аууу,дано не е 13-ти..
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 16,в УК няма задължение да си носиш документите. Англичаните са свикнали да ходят без документи и такива простотии като "рутинна проверка на лична карта" въобще не съществуват.
17
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Тая май иска да направи политически скандал.Да се види Бойко с Борис и да разрешат проблема.Тия сестри от години не спират да *** и мучат.То се вижда психическото им състояние,но явно не искат да разберат че трябва да се лекуват..............в Курило
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е една обаче...А освен правопис, има и правоговор.
15
1
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЪЖАТ ТРИЗНАЧКИТЕ!!НАЙ-МАЛКОТО Е БИЛА БЕЗ ДОКУМЕНТИ!!! ЗА ДА ТЕ АРЕСТУВАТ!!!АКО ИМАШ ЛИЧНА КАРТА НЕ МОГАТ ДА ТЕ АРЕСТУВАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН АКО НЕ ДА НЕ ЗНАЕШ ДА ГОВОРИШ ИЗОБЩО!!!НО НАДАЛИ Е БИЛО ЗАРАДИ ТОВА , ЧЕ НЯМА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ В НЕЯ И КОЙ ЗНАЕ КАКВО Е СВЪРШИЛА!!!
14
3
 
9
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
казах Ви - за който и Английският и Българският са Трудни - у Германия, там ИзТреПерКел на Гърба на Цяла Европа се грижи за такива!!
13
0
 
32
 
! Отговори
:) преди 4 години
Ох село село ...
12
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се издържат ли? Ясно как!
11
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обеснявам. Имал съм "сблъсък" с английски полицаи. Англия е правова държава и по този случай полицаите са много по-учтиви и възпитани от сервитьорите по Бетономорието или пък кифлите в магазините на мобилните оператори.
10
0
 
30
 
! Отговори
LZ3FN преди 4 години
Я колко си е добре там ! Това е нейното място. Желая им успех и на трите.Ние тук някак си и без тях ще се оправим.
9
0
 
46
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Аз не разбирам като не знаят английски, защо са изобщо там и какво правят, а и как се издържат!?
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
така е от край време, неграмотните се подписват с отпечатъцита дали те си мислят, че са им взели отпечатъци, или са подписали документи не става ясно :))) най-вероятно са подписали декларация, че вече няма да простотуират, т.е. да спредват простота, или да туитват прстотии, или билдват простотии ... не знам как е по-правилно на английски :)))