Селена Гомес неузнаваема без грим

Фенове се питат: Забравила ли е Джъстин Бийбър
11 окт 2019 20:15, Иванка Гъркова
8
Селена Гомес неузнаваема без грим
Instagram

Тя е на 27. Животът ѝ се развива по такъв начин, че още като дете се сблъсква със славата. Когато е тийнейджърка вече има хиляди почитатели, налага ѝ се да учи и работи едновременно. Тя е Селена Гомес и в момента е сама, а бившият ѝ току-що вдигна сватба, за която може би певицата си е мечтала.

През последните месеци изпълнителката не е от най-активните в социалните мрежи, но една наскоро публикувана нейна снимка събра над 8 млн. харесвания, което си е същински рекорд. Може би големият интерес се дължи на това, че на кадъра Селена е без грим.
 
"Аз през цялото време" е написала Гомес към снимката, на която е себе си – без любимата ѝ очна линия и тежък грим, който си слага за участия.
 
Звездата, която се е снимала в леглото, завита с меко одеялце, е неузнаваема. От един поглед никой не може да познае, че е тя, ако види снимката в интернет пространството, а не в профила ѝ.
 
На кадъра Селена Гомес изглежда тъжна, но според по-голямата част от нейните фенове, тя просто е замечтана и едва ли мисли за Джъстин Бийбър и вече законната му съпруга Хейли.
 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пъпки... Акнета... 27 годишна трябва вече да е минала пубертетаБлях
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро си е момичето. Имах гадже преди години което без грим приличаше на нея когато е с грим. Красотата е божия дарба и никой неможе изкуствено да я създаде. Въпреки че много се опитват но не успяват.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А може би обяснението е тривиално - тя не на 27, а на 37 и всъщност така си изглежда. Като удари шпакловката - вече става друг човек.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като 90% от жените. Всяка иска да е, като в списание. Сутрин неможе да ги познаеш.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеса, тези странни цифри долу в десния ъгъл обикновено обозначават месеца, деня и годината. Освен ако не сме 1998-*** и не е изглеждала доста развита като за 5 годишна, май снимката не е нейна.
1
1
 
16
 
! Отговори
ined преди 4 години
Как ще е "узнаваема" като снимката е от 1998 година?