Наели стая в хотел за булчинската рокля на Дженифър Лорънс

Роклята е дело на "Dior"
22 окт 2019 13:55, Ивета Иванова
24
Наели стая в хотел за булчинската рокля на Дженифър Лорънс
Снимка: Reuters

 Дженифър Лорънс се омъжи за Кук Марони през уикенда в Роуд Айланд, САЩ, а сватбената ѝ рокля е била наистина впечатляваща. Стана ясно, че булчинската рокля е била дело на "Dior" и е била държана в отделна, собствена стая, часове преди сватбата.

От френската модна къща са решили, че роклята трябва да стои в отделно помещение, за да е чиста и в перфектно състояние.
 
"От екипа на "Dior" летяха от Париж до САЩ в деня, преди Дженифър да сключи брак. За роклята беше резервирана специална хотелска стая в емблематичния за Нюпорт хотел - "Викинг"", казали са източници на вестник "New York Post".
 
Интересното е, че гостите на сватбата не са нощували в този хотел, в който е била буличнската рокля, а в друг - "Gurney's Newport Resort & Marinа"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е татуирана кво да и гледаме
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално , ако роклята струва примерно 19000 долара , що да не наемат няква по -ефтина стаичка в хотела за 200 долара ? Диор е все пак това не е ...фукла мукла
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ако иска целия хотел ще резервира за дамската си чанта, щом може да си го позволи може да прави каквото си иска. Имало било гладни хора... и това как е неин проблем?
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на тая всеки може да и се любува на голите прелести ,които сама си е снимала и то в натюр подходящ за порносписание ...та да не се прави на принцеса след като е най обикновено к***е с малко повече късмет а и сигурно голите снимки са попаднали при когото трябва на времето ...
19
3
 
4
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Радослав - ти направо написа сюжет за нов филм. Ами талантлива е жената, трудила се е и е спечелила пари. Кой си ти, да казваш как да си харчи парите? Какви муцуни, какви пет лева?! Някакво равноправие те е подгонило. Хубаво де, що не отидеш направо пред първата S-класа на кръстовището, спри я, извади тоя отвътре и го питай, що кара тая кола, докато децата гладуват? О, вярно - не ти стиска. Така че, престани да драскаш простотии.
18
2
 
5
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Стига, девойката е сладка и талантлива. Като сте толкова загрижени за гладуващите деца, що не скочите на военните? Ако Америка и Русия не построят по една ядрена подводница, с тези пари в Африка ще стане рай. Но за това мълчите! Да не се жени или да не е щастлива? Аман от завистници. Отделно, светите ли и - в смисъл, знаете ли дали не дава за благотворителност? И защо все чуждата паница ви е в очите? Завистта не е конструктивна сила, научете го накрая.
17
2
 
3
 
! Отговори
българин преди 4 години
Чак , пък отделна стая за роклята ! Някои кифли , като се заженят , та чак чудо на чудесата !!! Сутрин , като иде в *** и тя ги изкарва с връх , какво толкова ?!
16
1
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Супер кво от това.Туй са пари които движат икономиката.Ако богатите не харчат пари,ще стане мазало.По добре да харчат отколкото да се стискат.
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мда... а има деца умиращи от глад и милиони съсипани животи
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославАз като пътувам с нощния влак си купувам цялото купе защото не ми се пътува с разни прошляци. Мога, правя го. Аре тиху.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославСтига си давал тон в живота на хората и какво да правят с парите си а? :)
12
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До Непопулярно мнениеТи български разбираш ли? Грам не ми дреме кои, какво може да си позволи! Дреме ми, че едни такива фръцли които уж били много загрижени, правят муцуни, снимат се с гладни деца за лайкчета и ходят по разни банкети за уж благотворителност където си купуват за жълти стотинки чиста съвест! Дразни ме лицемерието! Същата работа като на нашите политици като почнат да говорят за болните деца! 1 към 1 са с тая! Лицемерието е проблема в цялата история!
11
1
 
4
 
! Отговори
гнус преди 4 години
Тая затов али пищеше че искала колкото Ал Пачино заплащане? Да си наеме стая за роклята. Ей в цели държави няма какво да ядат, шепа хора разхищават!
10
1
 
9
 
! Отговори
komentator преди 4 години
Дано роклята да си е изкарала добре в самостоятелната стая в някакъв хотел. И като цяло статията за някаква хотелска стая в някакъв хотел, която според гугл струва 100 евро не си струва времето, което сте платили на високо квалифицираната Венета Иванова. За моята сватба също бяхме резервирали две стаи, които бяха "сервизни"... пък никаква новина не го направихме!
9
4
 
2
 
! Отговори
Непопулярно мнение преди 4 години
До РадославРадославе, успокой малко топката. Има разлика между това да се бориш за кауза, и това да презираш врага. Започва малко да изглежда, че не ти е проблемът, че някой в Африка страда, а това, че някой може да си позволи нещо, което ти не можеш. Като искаш да се помага, помагай. Недей да крещиш по онези, които не го правят.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама тази до онзи ден се правеше на много заинтересована от бедност, замърсение, и други подобни.Оказва се че всичко е само много приказки ... както в 100% от случайте с тези
7
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Да си вземеш стая специално за роклята си е лудост! Нормално ли ви се вижда тая да има толкова пари, че да прави такива глупости и, то не защото се е трудила, а защото са я снимали гола в някакъв си треторазряден филм? Кое му е нормалното на това бе? Колкото до 5 и 6 - говоря за лицемерието им! Лицемерно е да събираш по 5-10 долара когато за същото мероприятие си изхарчил 100 000 долара за себе си и всичко това за да се опиташ да си купиш чиста съвест! Проблема е в ЛИЦЕМЕРИЕТО!!!
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославАз днес си купих два дюнера ама не ми се ядоха два за това единия го изхвърлих. Или викаш да го бях пратил в африка? :))
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До РадославВ Африка не гладуват цели села защото еди си кой в САЩ имал много пари :) хайде вземете най-после се запознайте с проблема в Африка, че ми писна да повтаряте като папагали :)
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може наема :) къв е проблема :) аз ако имах нейните пари щях да наема по една стая и за обувките ми :)