Кендъл Дженър с носталгия по миналия Хелоуин

Звездата със секси снимка на костюма си от 2018 г.
28 окт 2019 22:00, Ивета Иванова
9
Кендъл Дженър с носталгия по миналия Хелоуин
Снимка: Reuters

Кендъл Дженър зарадва почитателите си със снимка в социалната мрежа Instagram. 23-годишната риалити звезда явно се е развълнувала, че наближава страшния празник Хелоуин и припомни как е била облечена миналата година на 31 октомври.

Кендъл сподели стара снимка, на която позира с костюма си от партито от 2018 г. На нея тя е с бели ангелски криле и по бельо. "Миналогодишния Хелоуин", написа тя към фотоса.
 
Провокативният костюм е дело на марката "Victoria's Secret". 
 
Манекенката скоро се похвали с нова инициатива. Тя направи колекция бельо за есента за марката, която основа заедно със сестра си - Кайли Дженър.
 
Все още не е ясно дали Кендъл отново има сериозна връзка или е сама. Скоро звездата беше забелязана с модела Фаи Хадра. Те били заедно в ресторант в Санта Моника, предадоха от "TMZ".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Крушката има опашка преди 4 години
До СтаматКолкото по-популярен стане този празник някъде, толкова повече маскарадни костюми, аксесоари и украси, свързани с него ще се продават, а също и сладкиши. Производители и търговци ще печелят от това.Ако става въпрос за нашата страна, тогава въпросът е кой ще натрупа основната част от печалбата - западен или китайски производител? Чуждестранните вериги супермаркети (там основно се продават тези джунджурии) или нашенските дребни търговци? Едва ли ще са нашите.