Анджелина още била ядосана на Брад Пит

Ето каква е причината
15 ное 2019 19:22, Ивета Иванова
32
Анджелина още била ядосана на Брад Пит
Снимка: Reuters
Драмата между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава, твърдят източници. Актрисата все още била много ядосана на бившия си съпруг, особено за начина, по който той се държал по време на процедурите по развода им.
 
"Анджелина все още  изпитва силна неприязън към Брад. Тя иска на него да му бъде държана сметка, защото смята, че той е обърнал нейния живот и живота на децата им наопаки", коментира източник на "Us Weekly".
 
Смята се, че Джоли използва децата си като оръжие срещу актьора.
 
"Брад загуби бройката на пътите, в които децата му не са били свободни да го видят по разни специални поводи", посочват запознати.
 
Анджелина била гневна, че Брад устно е дал съгласието си тя и шестте им деца да се преместят в чужбина, но после се отметнал от думите си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха колко "разбиращи" злобарки, не мисля въобще, че операциите които тя си е правила по здравословни причини имат нещо общо в случая...но важното е да направите интригата, жалки сте!
6
5
 
5
 
! Отговори
АНонимна преди 4 години
Тези новини са доста лъжливи ,незнам от къде вземате информацията но няма почти нищо вярно във тях ,наскоро обяви ,че когато децата навършат 18 тогава ще се премести да живее в чужбина ,а до тогава не се знае какво ще стане ,а дали е гневна на Брад или не тя най-добре си знае това си е между тях никой да не взема ничия страна ,и двамата са си виновни за всичко ,не може само единият да е виновен другият невинен в един брак винаги има двама виновни
5
7
 
8
 
! Отговори
CAT преди 4 години
На Брад Пит му дреме на шмайзера..
4
16
 
16
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Естествено, че той ще е виновен. То това е част от симптомите на всички с BPD. Споко, колкото повече остарява, толкова по-зле ще става. Дано той се успее да се оправи от травмите, които тая му нанасе и ще продължава да му нанася.
3
20
 
10
 
! Отговори
До 4: преди 4 години
Не си е отрязала само гърдите.Извади си всички вътрешности защото лекарите й казаха, че имала някакъв процент вероятност да развие рак на матката поради наследствени гени. Така че всичко в нея е опаковка на женско. При такива операции стените на влагалището изтъняват, няма го натуралното овлажняване и половия акт вече води до болка, а не до удоволствие. След като останал на сухо, Брад започнал да порка и продължението го знаете.
2
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** която си отряза гърдите и се скопи от страх да не се разболеела от нещо. децата и са същите истерични и не можещи нищо амеби. И ще държи сметка на брат пит че бил мъж и искал да ги възпита да станат хора. Добре че се отърва човека от тази овса
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега какво? Тя била гневна, че човека има собствени мисли и желания? Тая съвсем изтрещя.