Тейлър Суифт подобри рекорд на Майкъл Джексън

Американката с най- много отличия на Американските музикални награди
Обновена: 25 ное 2019 09:42 | 25 ное 2019 09:28, Ния Христова
17

Снимка: Ройтерс

Холзи

Тейлър Суифт открадна цели шест статуетки по време на церемонията на Американските музикални награди в театър Майкрософт в Лос Анджелис.

Любимката на милиони беше обявена за изпълнител на годината, за най-добра поп/рок изпълнителка, за най-добра съвременна изпълнителка, най-добра изпълнителка на десетилетието и грабна още две награди - за най-добър поп/рок албум на годината за "Lover" и за най-добро видео - това към парчето "You need to calm down", съобщи БТА.

През годините Суифт е спечелила общо 23 Американски музикални награди. С новите си шест награди тя подобри рекорда на Майкъл Джексън, който има общо 24.

В речта си, изпълнителката благодари на феновете си за подкрепата през годините, както и на родителите си, които бяха сред публиката.

Били Айлиш грабна две награди- за нов изпълнител на годината и за най- добър изпълнител на алтернативна музика. Лизо, която скоро беше номинирана за най- много награди Грами,си тръгна с празни ръце. Калид беше отличен с три награди, за отличен любима песен в категорията соул/ар енд би за парчето за "Soul", за любим албум в същата категория и за най- добър поп/рок изпълнител.

Би ТИ Ес бяха отличени за най- добро поп/рок дуо или група, както и за турне на годината и за най- любим изпълнител в социалните мрежи. За най- добра поп/рок песен беще избрана "Without me" на Холзи.
За най- добър дует беше избрана песента "Senorita" на Шон Мендес и Камила Кабело.

Пост Малоун, който беше с цели седем номинации, спечели в категорията за най- добър рап/ хип- хоп албум за "Holywood Bleeding". Рапърката Карди Би спечели отличие за любим рап/ хип-хоп изпълнител. За най- добра рап/ хип- хоп песен беше отличен дуетът на Лил Накс Екс и Били Рей Сайръс "Old Town Road".

Бионсе и Бруно Марс победиха в категориите съответно в категориите за най- добър соул/ар енд би изпълнителка и изпълнител.

Кари ъндърууд и Кейн Браун бяха отличени за най- добра певица и за най- добър изпълнител в кънтри категориите. Кари Ъндърууд спечели и наградата за най- добър кънтри албум "Cry Pretty". Дан енд Шей спечелиха наградата за най- добър дует или група, както и за най- добро кънтри парче с песента си "Speechless".  За най- добър латино изпълнител беше избран Джей Балвин, а за най- добър електроданс изпълнител- Маршмелоу.
Лорън Дейгъл взе наградата за най- вдъхновен съвременен изпълнител. За музика към филм спечели саундтракът към "Бохемска рапсодия".

Грийн Дей, Шаная Туейн и Тони Браксън откриха церемонията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тази не я познавам, затова е сигурно, че наградите й са купени. Майкъл е най-великия на всички времена! Никой не може да го стигне, дори Фреди!
10
2
 
4
 
! Отговори
до предния преди 4 години
тя дори с мадона не може да се мери, къде ще скача в дълбокото. Тези награди просто много олекват.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая и 100 награди да има никога няма да е някаква певица като Елвис Пресли Майкъл Фреди Робърт Плант Елтън Джон Стиви Уондър и тнт
8
2
 
5
 
! Отговори
до MJ преди 4 години
Да тази Суифт не може да се сравнява с Майкъл, но той бледнее пред Фреди.
7
12
 
0
 
! Отговори
Тъп кат гъз преди 4 години
Как да знаеш коя е , като си *** селяндурр. Даже и 10 селлянинна са ти дали положителен статус. Бовно развиващи се аборигени осъзнайте се 2020 година почти а вие затъппявате
6
1
 
12
 
! Отговори
Love MJ преди 4 години
Никой не може да подобри рекордите на Майкъл! ..( тея съвсем са изперкали).Майкъл Джаксън е недостижим и неповторим!!
5
2
 
37
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Посредствена изпълнителка, както и повечето сега. Награждават я, понеже по-добри явно няма.С Майкъл Джексън никой не може да се сравнява.
4
2
 
17
 
! Отговори
Фики Стораро преди 4 години
......... Коя е тая , бе ?!?! ....................
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая баща й направи кариерата кво се величее и тя знае че това е пропадняшка работа да си поп изпълнител
2
0
 
5
 
! Отговори
баси преди 4 години
Награда за НАЙ-ВДЪХНОВЕН изпълнител!?
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баща й добре й е напазарувал наградките, а плебса се блъска да й се радва.