Бекъм пак скандализира: Целува дъщеря си по устните

Двамата били на ледена пързалка
3 дек 2019 20:52, Ивета Иванова
18
Бекъм пак скандализира: Целува дъщеря си по устните
Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм отново скандализира феновете си. Бившият футболист за пореден път постна снимка, на която целува по устните дъщеря си - Харпър.

Дейвид и 8-годишната Харпър са били на ледената пързалка пред Националния исторически музей в Лондон.

Двамата позират пред коледна елха, а Бекъм пише към кадъра: "Започва много да прилича на Коледа".


Съпругът на Виктория е публикувал още няколко снимки, на които се вижда как малката кара кънки на леда. Има и фото, на което той и Харпър се прегръщат, но Бекъм е оставил като главна снимка именно тази с целувката.

През последните години бившият футболист няколко пъти поства различни снимки, на които целува дъщеря си по устните и често е критикуван за това свое решение. Интернет потребителите коментират, че е странно двамата да се целуват така, тъй като това е романтична целувка.

Бекъм обаче явно не се впечатлява от негативните коментари, а дори преди известно време беше казал: "Ние просто искаме да покажем на децата, че ги обичаме. Целувам всичките си деца по устните".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Възрастен човек да целува дете по устните освен грозно е и нехигиенично спрямо детето.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко трябва да си вдлъбнат за да се възмущаваш, че племенница ти на 12 се целувала с момчета, а ти на 30 да си правил секс с 14 годишна и това не е било проблем.
10
1
 
10
 
! Отговори
Авторът преди 4 години
на статията дали видя снимката, н която Дейвид целува дъщеря си? Ако тази целувка наричате романтична, то усещането Ви за романтика е доста извратено!Няма нищо ненормално или неморално да целуваш детето си по този начин!Аман от превъзнасяния!
9
2
 
3
 
! Отговори
Уфф преди 4 години
Тръмп не само целува дъщеря си по устните от малка, тя стои на коленете му до зряла възраст, той я опипва по ханша. Има много снимки в нета. Та така и Бекъм.
8
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евроатлантически ценности...
7
17
 
6
 
! Отговори
Стига бе преди 4 години
Извратено е това да си целуваш детето по този начин! То бива бива ама това тия дето се изживяват кат нещо по така и се мислят, че са хванали оня за шлифера, вече е нетърпимо. Из ру ди нещастни.. И такива, които подкрепят такова поведение също са из ру ди! Мръшляци такива!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Които не са еднокнижници като шлангажията вярвам са прочели как са живяли скандинавците през средновековието. Кръвосмешението е било приемано за нещо нормално. Баща дъщеря Син майка. Брат сестра и така до братчеди и братчедки. Тези племена са най извратените. Не случайно от Норвегия тръгна стратегията за детето за да си попълнят извратените ге, йски страсти. Ние когато сме имали държава те са били племена и са се опрашвали един друг.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бекъм имаше само момчета и сега се радва на дъщеря си.
4
13
 
11
 
! Отговори
Мфакар преди 4 години
Чудесно, предал и е всички полови предавани болести.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малката му принцеса.Да му е жива и здрава.Тя още живее в рая.Баща и е най-готиният мъж на планетата ,може всичко и ще е винаги така...За съжаление без последното.
2
5
 
53
 
! Отговори
Ко преди 4 години
*** статия. Всеки баща целува децата си. А по устните се целуват любими и много близки хора. Изтрещяхте бе?!!!
1
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инцесът не е необичаен за тези ширини...