Ан Хатауей стана майка за втори път

Изненадаха я с парти в дома й в Ню Йорк
Обновена: 11 дек 2019 15:48 | 11 дек 2019 15:48, Дарена Найденова
3
Ан Хатауей стана майка за втори път
Reuters

Актрисата Ан Хатауей и съпругът ѝ Адам Шулман са посрещнали своето второ дете. Това стана ясно, след като двойката беше уловена да носи бебешко столче за кола по време на разходка в Кънетикът. С тях беше и синът им Джонатан, който е на три години. Въпреки че няма официално потвърждение от двойката, феновете им са сигурни, че Хатауей и Шулман отново са станали родители.

Актрисата обяви, че е бременна за втори път през юли тази година и призна, че е изпитвала трудности със зачеването. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която се вижда наедрялото ѝ коремче. „Не е за филм“, написа Хатауей, след което изрази подкрепата си към всички жени, които изпитват трудности със забременяването.
 
„Шегата настрана. за всички, които минават през този ад, искам да знаете, че и на мен не ми беше лесно в нито една от бременностите ми. Изпращам ви огромна любов“, допълва Ан. 
 
След като обяви, че очаква второто си дете, Хатауей присъства на много филмови премиери, където не криеше коремчето си. Дизайнерът Брандън Максуел дори направи рокля за звездата, на която добави надпис „Ан + 1“. „Сякаш не беше достатъчно, че направи уникална рокля за мен и бъдещото ми дете, но ти дори сложи и надпис. Благодаря ти, нови приятелю“, написа актрисата в социалните мрежи.
 
Разбира се, няма как едно такова щастливо събитие да не бъде отпразнувано. Затова Ан беше изненадана с бебешко парти в дома ѝ в Ню Йорк, на което присъстваха куп звезди, сред които и актрисата Джесика Частейн. „Ан влезе и всички изкрещяхме „Изненада“. Тя прегърна всеки един от приятелите си и им благодари за жеста“, казва източник пред E!News. 
 
Още за щастливото събитие в живота на Ан Хатауей четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SichtpunktТака си се родил споко.
1
2
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
В потрес съм!!