Тейлър Суифт на 30 - една жена на десетилетието

Номер 1 в списъка на Billboard за най-добри кънтри албуми
13 дек 2019 21:05, Дарена Найденова
21
Тейлър Суифт на 30 - една жена на десетилетието
Снимка: Billboard

Тейлър Суифт е жена, която трудно може да се скрие от светлината на прожекторите. Изпълнителката пуска първия си хит „Tim McGraw“ през 2006 година, който се представя повече от добре в световните класации. Продава се над милион пъти, а дебютният ѝ албум „Taylor Swift“ достига до номер 1 в списъка на Billboard за най-добри кънтри албуми.

Тази година е историческа за Тейлър. Тя не само навършва 30 години, но и се превърна в една от най-успешните изпълнителки на това десетилетие. Суифт спечели цели 6 статуетки по време на церемонията „Американските музикални награди“, с което задмина легендите Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.
 
„Тази година беше една от най-прекрасните и най-трудните в живота ми. Искам да ви благодаря, че вие бяхте постоянно до мен“, обърна се изпълнителката към феновете си.
 
Суифт обаче не е приключила с успехите за тази година. Снощи, навръх 30-ия си рожден ден, тя спечели и наградата на Billboard за „Жена на десетилетието“. Тя получи статуетката си от актрисата Джамила Джамил. „Не искам да се подхлъзна и да я счупя, защото тя е много важна за мен“, каза Тейлър, когато получи наградата си.
 
Това беше само началото на речта, в която изпълнителката зачекна теми като сексизма в индустрията, обяви, че Лана дел Рей е „най-влиятелният артист в поп музиката“ и нападна мениджъра Скутър Браун затова, че е купил музиката ѝ без нейното разрешение.
 
„Когато това десетилетие започна, бях само на 20 години. Като представител на дамите изпълнителки, видях, че в тази индустрия някои хора винаги ще имат съмнения към теб“, допълва Суифт.
 
Преди обаче да се сдобие със статуетката си за Жена на десетилетието“, Суифт даде обширно интервю пред Billboard, в което говори за кариерата и живота си. Изпълнителката се промени много през това десетилетие. Тя го започна като момичето, което пише песни за провалените си връзки, но го завършва като жена, която отстоява себе си.
 
Освен това, „Reputation tour“ се превърна в най-продаваното турне в историята като дори беше направен и филм за него, пуснат по Netflix. Суифт е единственият изпълнител, който успява сам да се измести от първото място в класацията на Billboard Hot 100. Това става, когато хитът ѝ „Blank space“ детронира „Shate it off“.
 
Още за Тейлър Суифт и нейната награда четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
6
 
! Отговори
MadMan преди 4 години
Талантлива и прекрасна! Пише си сама текстовете и си личи, че пее на живо. Тя е ТОП в поп музиката. Можете да я плюете и обиждате колкото си поискате, но тя ще продържава да поставя рекорди и албумите и да се разпродават! Успех, Тийлър!
17
6
 
3
 
! Отговори
Хахах преди 4 години
Срамно е да я поставят наравно с М.Джексън и Уитни. Още малко и ще я доближат до Фреди. Аре стига :)
16
7
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Странно е, че певица, която всъщност не може да пее е задминала Майкъл Джексън и Уитни Хюстън.
15
5
 
2
 
! Отговори
Хой преди 4 години
Тая мома едно време като пееше кънтри повече ми аресваше, сега с тия т,ъпи поп пърчета въобще не ми допада...
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красива е, а дали пее добре не знам.
13
7
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Тези "таланти" шоубизнеса си ги произвежда на конвейр, особено в последните 20 години. не че преди шоубизнеса е дремал, ама тия сега нямат нищо общо с талантите от 60-те и 70-те години, да не ги изброявам...
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Същото може да се каже и за сестрите Хадид които станаха прочути манекенки не защото са първи красавици ( айде, Бела все пак е красива, но не и Джиджи), а защото тате е милионер и ги пробута. Въобще днес в модния бизнес доста прочути манекенки са с подобна биография. Може и да са успели впоследствие но на тях все пак не им се е налагало да се борят със зъби и нокти за да се наложат а това е най - неприятната част по пътя към успеха И няма никаква гаранция.Някой им е спестил това.
11
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятам че даже Андрея Пулева пее по-добре от тая.
10
8
 
8
 
! Отговори
777-777-7777 преди 4 години
Тя никога не е пяла на живо защото не може да пее Баща и е банкер и внася парите на нейните продусери на правилните места и ги удвоява Затова е певачка на 10-летиетол Но е хубава жена Накарахь я да се обяви против Трумп и това помогна много Не може да пее
9
5
 
9
 
! Отговори
Enter Name Here преди 4 години
Безспорно Тейлър е много талантлива и харизматична, но сигурно може още да бъде наречена мъжемелачка на десетилетието.
8
12
 
1
 
! Отговори
до седем преди 4 години
абсолютно си прав!То не беше най -красива, най -желана жена и прочее на последните 5о, 100, двеста години.Глупавите и песни, с още по- глупави клипове превзеха всички класации.Ама да я сравняват с Майкъл Джексън и Уитни!Вече съм с две ръце за Кардашяна няма значение коя от всичките!Да импийчват тръмп и да си я сложат за президент!
7
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен е на нивото на Кардашиян, изглежда ми пластмасова.А пък онези да не се маят, а да изберат Кардашиянката като жена на хилядолетието.
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
жена че и на десетилетието аиде стига с това недоразумение ХАмериканско
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Ами!
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази банкерска щерка става за някое училище в което баща й е дарил пари и затова са я оставели да "пее",а ама чак да ми я представят за най добрата певица и текстопистка. Зад нея стои цял екип барабар с Джак Антонов който е писал песни на Пинк ,Лана Дел Рей ,Лорд И даже хита We are young на групата FUN. Посредствено грачене , темата е като нашата чалга "Аз бях невинна ти ме предаде " блабла . Саможива К./ФЛА ТА ДРЪНКА.
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баш космокобрата, която кацаше от цветенце на цветенце за да пиша подигравателни текстове за бившото, говори за сексизъм .. хахаха ... ама щом се харчи, що не, матриала това си иска
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Охх омръзна ми от тийн идоли! Добре, поспечели някой и друг милион защото тийнейджърите я обожават, но за мен не е нищо особено като певица. Но като те изкарат звезда веднъж е тъпо да те развенчават след като печеят от теб. Това е всеизвестна истина. Просто днес нещата стоят така. Това е.
1
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Талантлива е.