Сватби 2019: Кои звезди си казаха "Да"?

Много известни личности се решиха на тази крачка
29 дек 2019 22:15, Иванка Гъркова
4
Сватби 2019: Кои звезди си казаха "Да"?
Reuters
2019 година върви към своя край и с нея ще поставим и финала на това десетилетие. През изминалите 365 дни станахме косвени свидетели на доста звездни сватби и присъствахме на едни от най-големите събития. Годежите на някои известни личности бързо се превърнаха в брак, а други пък приключиха с неуспех.
 
Днес обаче ще говорим за щастливите събития, а именно за звездите, които избраха 2019 година, за да встъпят в брак. Тайна или не, такъв вид церемония винаги намира място в медиите и трудно може да остане скрита дълго време. Особено когато говорим за личности от ранга на Джъстин Бийбър, Джо Джонас, Дженифър Лоурънс и много други.
 
За съжаление, не получихме покана за нито едно от тези събития, но пък ние не сме от тези, които се сърдят дълго време. Затова събрахме на едно място сватбите, които бяха най-широко коментирани през изминалите 365 дни.
 
Дженифър Лоурънс и Кук Марони
 
Историята на тези двама влюбени започва през 2018 година, когато са забелязани за първи път заедно. Явно нещата бързо са се развили в правилната посока, тъй като Дженифър Лоурънс разкри през 2019-а, че Марони вече е задал важния въпрос. Двамата започнаха плановете си за сватба, която се състоя през октомври.
 
Събитието беше посетено от близо 150 гости, сред които бяха и Ема Стоун, Сиена Милър, Ашли Олсън и Крис Дженър. Според източници, Дженифър Лоурънс е била облечена с рокля на модната къща Dior. 

Ники Минаж и Кенет Пери
 
През октомври се състоя и още една звездна сватба. Ники Минаж сподели в Инстаграм, че се е венчала за своя годеник Ник Пери. Новината стана ясна, след като изпълнителката публикува снимка в социалната мрежа, на която се виждат две чаши с надпис „Госпожа“ и „Господин“, както и шапки, които са щампирани с „Булка“ и „Младоженец“. 
 
Изпълнителката дори написа под клипа и фамилията Пери, с което напълно потвърди, че вече официално е заета. Според текста в социалните мрежи, церемонията се е състояла на 21 октомври. 
 
И тук любовната история се развива доста бързо. Минаж и Пери се запознават през 2018 година и обявяват официално връзката си миналия декември. Явно чувствата на изпълнителката са силни, тъй като тя застана на страната на съпруга си след серията обвинения от фенове, че той не е правилният мъж за нея. 
 
Ник Пери е регистриран като сексуален насилник в Ню Йорк и е осъден за убийство през 2002 година. Въпреки това Минаж не намира нищо странно в половинката си и гордо застава до него в добро или лошо.
 
Още за звездните сватби през 2019 четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
kireza преди 4 години
ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО СЪНУВАХ КОШМАРИ,Е СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СИ СПЯ НЕПРОБУДНО....СЛУЧИ СЕ....
1
1
 
5
 
! Отговори
Попа преди 4 години
От Вагарец де...Ако не знаете какво е - питайте Попа. :)