Жени на десетилетието: Над 50 и със страхотни тела!

Кои известни дами все още грабват окото?
30 дек 2019 22:16, Петя Славова
43
Жени на десетилетието: Над 50 и със страхотни тела!
Reuters

В днешно време възрастта играе все по-малко значение. Звездите в Холивуд отдавна доказаха, че човек може да изглежда превъзходно, дори и като навърши 50 години. Много от знаменитите личности провокират със секси снимки в социалните мрежи и привличат погледите, само за да докажат, че въпреки времето, продължават да се чувстват и да изглеждат млади. Ето и някои от тях.

Салма Хайек
 
„Да, утре ще навърша 53!“, написа например актрисата Салма Хайек след като публикува и снимка ден преди рождения си ден в социалните мрежи. Не е тайна, че Хайек поддържа фигурата си с йога. Актрисата е съпруга на Франсоа-Анри Пино от 2009 т и двамата имат дете - Валентина. Звездата от "Десперадо" често публикува на страницата си в Instagram снимки в оскъдно облекло или по бански и може да се похвали с над 12 милиона последователи.
 
Хали Бери
 
През август тази година и носителката на „Оскар” Хали Бери също навърши 53 години. Актрисата също провокира често феновете си в социалните мрежи, като показва изваяното си тяло. Въпреки годините, Бери не спира да спортува и показва, че живее активно и се грижи за фигурата си. Е, и резултатът е налице.
 
Синди Крауфорд
 
На същата възраст – 53 години е и Синди Крауфорд. Явно супермоделът продължава да следва диети и да се занимава със спорт, гледайки фигурата ѝ. Модната икона продължава да притежава онази харизма, с която пленяваше всички на подиума.

Още за жените на десетилетието четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
1
 
! Отговори
Хайтър Петър преди 4 години
Беден дебел мъж - Свииня...***...Богат дебел мъж - Мееечо ... Сладък ...Бедна стара / 50+ / жена - дъртофеелница.Богата стара / 50+ / жена - дама със страхотно тяло.Извод:Парите променят хората .Собственика им става страхотно готин/а . На останалите им се подобрява зрението. А журналята чак си чупят моливите от писане на хвалби и възторжени словоизлияния.Само хейтърите си остават същите .Те си хейтят независимо дали "жертвата им" е бедна като църковна мишка или притежава форт Нокс .
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Годините не прощават на никого.
30
2
 
7
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
А някой виждал ли е тези "красавици " на живо без някой добре платен фотограф да ги и снимал с няколко стотин филтъра и друг още по добре платен специалист на Фотошоп да е загубил няколко дни в опити да ги подмлади със поне 60 години. Ааа , вие вярвате на картинки и имате пълно доверие в медиите . п.с. В тубата има толкова много клипове как само с кило грим разни грозни като чакали се превръщат в неземни красавици. Препоръчвам даги видите.
29
5
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Женските форми генерират енергия в мъжа - това е вид "технология", до която все още не сме достигнали като инженеринг. На този принцип действат пирамидите, влизащи във връзка с конкретни за тяхното устройство (образ) планети или звезди. Явно древните цивилизации са разбирали как конкретни форми съдържат, генерират или отключват енергии...
28
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 50 вече си стар, няма мъже няма жени.
27
1
 
13
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Професията им го изискава.Ако искат роли в киното са длъжни да поддържат добри тела,иначе са аут.Лично аз повече се възхищавам на нормални жени които изглеждат прекрасно след 50те които не са публични личности и не се подлагат на хирургически намеси,силикон,ботокс.Спортуват и имат култура на хранене.
26
21
 
8
 
! Отговори
Дон Жулан преди 4 години
Дали са красиви или не,зависи мъжът който ги оценява от кога не е "жулил" . А на тази възраст - около50+ да кажеш за една жена че е красива и има "страхотно " тяло е повече признак на възпитание и уважение към белите и коси ... сбръчканата кожа ... старческото преперене на ръцете ...и опитите и да прикрие всичко това А НАЙ-ВЕЧЕ комплимент към пластичния и хирург, отколкото да изразиш някакво сек*суално привличане към тая стара чанта. Освен Макрон,който е световно известен непоправим геронтофил
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек трудно оценява хората, които са по-възрастни от него. Преценката в такива случаи е много изкривена. След известен брой години, когато достигне възрастта на оценявания преди време, се чуди с какъв акъл е дал тази оценка.В случая да оцени реално тези жени от статията може само човек по-възрастен от тях, т.е. на поне 61 години, колкото е най-възрастната между тях. Вчера видях в тролея мъж на 98 години (1921 набор), който изглеждаше като на 70 години.
24
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...че кой се интересува от ошаф, при условие че има сочни ябълки?
23
6
 
10
 
! Отговори
знам преди 4 години
че есенните плодове са най сладки. Жените на 50 години са есенни плодове.Когато пишещите оно нисти пораснат, ще разберат.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Телата им са далеч от "страхотни", освен ако кожата и ендокринната система вече са спрели да са част от тялото.
21
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В порното няма актриси на 50 защо ли! Естествено никои не иска да гледа овиснали!
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гарамеле, едва ли ще го разбереш, но - важните качества на човек са вътре в него. Да показваш единствено външност е добре, докато тая външност става за показване. Старостта не е красива с външността си, а с други сегменти на битието. Дано не съм те затруднил прекалено :)
19
4
 
8
 
! Отговори
Гаргарел преди 4 години
До ГаргамелАми погледни се в огледалото . Всички "попшюващи" тук не изглеждат по-различно от теб . Да не би да се мислиш за някакъв уникат ? Чудо на природата... Не вярвам да си въобразяваш , че щом пишеш срещу останалите коментиращи, това те прави красив и богат като тия 50+ годишни баби от статията.
18
7
 
9
 
! Отговори
Гаргамел преди 4 години
Много ми е чудно как изглеждат попшюващите тук и как биха изглеждали на тяхните години ;)
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия не са добре с главата. Хванали са се за суетата като удавник за сламка. А климактериума е неотменим! Следствие на положените "усилия" са заприличали на мумии. Кожата им се свлича. Нищо привлекателно! Просто трябва да се приеме реалността и усилията да се насочат в съвсем други сфери.
16
1
 
6
 
! Отговори
69 преди 4 години
Яки баби.....
15
6
 
20
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
Страхотна измама е това, за шарани, които са толкова вдлъбнати, че кълват на гола кука и на бacтyн.Тия страхотни ефекти ги постигат с:3 фризьора5 гримьорарежисьор и аранжор (сценарист) на фотосесиятапрофесионални осветителипрофесионални фотографи200 часа обработка на снимките във Фотошоп и други програмиЕдинственото усилие което полагат е да се хранят правилно и да тренират редовно, но часовника никой не може да го излъже и отблизо много си личи, изобщо не изглеждат като на снимка!
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 50, тъкмо пред пенсия... Хаха.Просто ми е интересно какво правим след едно проучване "Какво предпочитате - запазена на 50 или средностатистическа на 25?". Отговора е повече от очевиден.Сега ми е интересно кой и защо периодично лансира статии за 40 или 50 годишни, колко били вървежни... Да, не им е свършил живота, но освен ако нямат яко кинта - са вървежни при 10-15 години по-възрастни мъже или при връстници, които са им мнооооооого под нивото, че чак е срамно...
13
5
 
16
 
! Отговори
надръвен гербер преди 4 години
най-секси е КараянчеваЦаччеваи изобщо нашенското от ГЕРБ