Звездите посрещат 2020. Ето как...

Повечето от тях бяха със семейството си
2
Звездите посрещат 2020. Ето как...
Снимка: архив, Reuters

Ето, че настъпи и второто десетилетие на XX век. По традиция времето между 31 декември и първата седмица на януари, е периодът, в който правим равносметка на отминалата година и започваме да създаваме цели за настъпилите 12 месеца. Преди да пристъпим обаче към усилената работа и да влезем в реалността, трябва да покажем как сме посрещнали Нова година.

И докато нашите снимки са интересни само за близките ни, ще ви ги спестим и вместо това ще се насочим към известните личности. Разбира се, едно събитие не се е случило, ако не се качи в социалните мрежи, затова и звездите решиха да зарадват своите фенове със снимки от новогодишната нощ.

Повечето от тях обаче прекараха времето със семейството си, а не на щур купон. Сред тях са Джъстин Бийбър, Ким Кардашиян, Дженифър Лопес, братята Джонас, Марая Кери и много други.

Джъстин Бийбър

Изпълнителят започва една обещаваща година. Джъстин Бийбър вече пусна на пазара новия си сингъл "Yummy", а съвсем скоро ще започне излъчването и на документална поредица за живота и кариерата му. 2019-а също не беше лоша за Бийбър. Той се венча отново за Хейли Болдуин, с която сключиха брак на тайна церемония през 2018 година.

Все пак двамата направиха и втора сватба, на която бяха поканени всички близки и приятели. Джъстин дълго време стоя извън светлината на прожекторите, като реши да обърне внимание на психическото си здраве и да прекара време със семейството си.

Вижте как са празнували и други звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Бабу преди 4 години
Явно списващият Фжурналист още е махмурлия и го е хванала носталгия по отминалият век. За справка- навлязохме в двайсетте на ХХI век ;)
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То па едни Звиздии..да ги наречешш,,хранилкии