Доживотен затвор заплашва Харви Уайнстийн

Нови обвинения срещу него бяха повдигнати в Лос Анджелис
7 яну 2020 12:07, Ния Христова
46
Доживотен затвор заплашва Харви Уайнстийн
Снимка: Ройтерс

Делото срещу продуцента Харви Уайнстийн започна в Ню Йорк, а в същото време съд в Лос Анджелис повдигна обвинеия в изнасилване и сексуално посегателство, съобщи Bulgaria ON AIR.

Областният прокурор обяви, че Уайнстнийн е обвинен в сексуално посегателство срещу две жени в рамките на два дни през 2013 г. В случай, че бъде признат за виновен, Уайнстнийн може да прекара до 28 години в затвора.

Още по темата


В същото време процесът в Ню Йорк продължава. Очаква се то да продължи в период от шест седмици. Ако по това дело филмовият магнат, който беше сред най- влиятелните хора в Холивуд, бъде признат за виновен ще получи присъда "доживотен затвор".

Делото започна, след като Уайнстийн беше обявен от десетки жени в сексуален тормоз и изнасилване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимнаОткъдето и да го завъртиш, правосъдие не се постига с отказ от правосъдие! И правосъдието не може да се базира на пол или предразсъдъци! Това няма нищо общо с мачо или еманце. Правосъдието трябва да е еднакво строго и за двата пола и в затвора трябва да се влиза за доказана вина, не за слухове и голи твърдения. Вземете се у ръце малко, калпавото правосъдие е лошо за всички!
36
4
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Аз съвсем не се учудвам от това пр...осташко мислене - ами в миналите времена какво е било - господарите не са ли изнасилвали по-хубавите прислужници и са ги пращали вдън земя да раждат, и ако питаш мъжете, те сами им са се навирали, а всъщност това са изключенията. И сега по подобен начин нерезът е невинен, всички други - к.....ви, ами той какво търси при тези к....ви като е толкова прекрасен? Да си плаща сега със затвор и парични обезщетения!
35
2
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Тоя все ще го осъдят, а коментиращите тук - поне по-голямата част, ще си останат меко казано задръстени и оглупели от мачовщина тъ.......панари! Не се чудете защо и страната ни е такава с подобно средновековно мислене и прос............тащина, ама то като се случи и на вашите дъщери, съвсем друга ще я запеете! Как пък една няма според вас нормална, само тоя, което е видно какво представлява е невинна момина сълзичка!
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В СрАЩ не можеш да кажеш на някое момче ,, ей момче,,, защото ще те съди за това че се чувства момиче. Страшно просто е. Някакви женички готови на всичко за да влезнат в Холивуд. И той е бил шефа. Даже не е имало изнасилване. Всичко е било сделки.
33
2
 
6
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Той че е ***, *** е, ама и жените дето са го изтърпяли това, за да получат роли - ами да са мислели, не след 15 години да се сетят, че то всъщност това било изнасилване. Ама са изчакали да направят кариера първо и тогава
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките тия жени са милионерки те сами са му се слагали за да станат милионерки и сега искат още пари ама няма да им мине номера те ще дават парите като ги осъдят тях не той а те ще са осъдените
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато им го слагаше се кефеха а сега го обвиняват трябва скоро да им го сложат пак или тпй да им дойде акъла или накрая президента да им го сложи на прокурорките да видят те
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е защита на насилника, а възражение срещу методите на правораздаване.
29
2
 
6
 
! Отговори
лили преди 4 години
За съжаление тук наистина е непоправимо в близките столетия. Баба ми казваше - остави го да си разиграва коня, все ще остарее, а ти си гледай децата и дома!? Та никак не се учудвам на защитниците на този пръч тука!
28
3
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Невероятно колко защитници на изнудвачи и курв....ари има! Да, и те са същите,. новоипечени курв....ета, но ви беше казано в пряк текст кой отговаря за използуване на власт и на служебно положение, но не!!!!! Това значи, че и вие сте същите и ще направите същото с младо и хубаво момиче, като ви падне, ако ще и последната ***....чка и олиго......френка да е!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A срещу всички, които по един или друг начин са знаели какво прави, но избрали си да си траят и по този начин не спасили следващите пострадали, било поради факта, че са печелили пари и слава, било поради друга причина, кога? Не са ли и те съучастници, макар и жертви?
26
4
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 4 години
До коментарите, защищаващи жените - безмислено е, тъй като тук е все още полупатриархат и жената е виновна поначало за подобни истории, така, както е била винаги виновна в миналото, ако не може да забременее. За съжаление много от жените над 40 са по-зле и от мъжете в това отношение, направо са безумно ограничени и несъзнаващи състоянието си. За съжаление покрай търсачките истински пострадалите ще са ощетени.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той вече изглежда че е болен. Съдбата го е наказала.
24
1
 
5
 
! Отговори
да се обеси преди 4 години
не са нужни никакви доказателства, щом някоя жена казва че я е изнасилил преди 20г то това е вярно (защото е жена) и тоя сексуален хищник и мръсен насилник следва да бъде осъден на смърт минимум.
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И незнам този ли беше или един друг, който почина след като го обвиниха. Негова близка приятелка му е уреждала непълнолетни момичета ... нея не я осъдиха нали? Даже не я обвиниха. Защо? Това не е правосъдие, а лов на вещици!
22
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Исня преди 4 години
И тоя окуця в съдебната зала! Съдът само разболява хората.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимна 19Няма женомразство, просто не можеш да посягаш по този груб начин на правосъдието .. повтарям се .. утре ще те осъдят, защото съседа ти се оплакал, че си го обарвала, що за правосъдие е това?! Мъже жени ... то и едните и другите вече дадоха фира, на кой му дреме за пола ...
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен 18А ти как съдиш човек, без да го познаваш и реално без никакви доказателства, на база твърдения и предразсъдъци?! От кога това е правосъдие? Ако е виновен, пандиза му е по мярка, ОК, но как реши, че е виновен? Не се ли нанася така тотал щета на най-важната институция в едно общество ...
19
2
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
От километър е видно, че е по-виновен от проститутките, защо не се консултирате с адвокат напр., щом смятате, че аз не съм наясно. Тук изнудването е двустранно, но кой е по-отговорен? Заслепява ви наистина женомразството. Ако жена е изнудвалаа млад актьор, виновната ще е тя!
18
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Последният коментар е меко казано, глу....пав.Вие, дето го оправдавате явно или не, нали много крякате срещу вземането на рушвети? А той какво е правил - в случая сексът е рушветът. И разберете най-после, че властимащият е виновен много повече, какво има да разбирате тук, нали така ще ви пробута некачествен продукт, в случая некадърни актриси, в други случаи нещо много по-сериозно? Не разбирам тази мания да се изкарат само жените виновни наистина?!