Парис Хилтън с ново гадже, набори са

Вече е с предприемач
8 яну 2020 15:06, Ивета Иванова
19
Парис Хилтън с ново гадже, набори са
Снимка: БГНЕС

Парис Хилтън може да има ново гадже. Носи се слух, че тя е започнала новата година с нов мъж до себе си, а той е предприемачът Картър Реум.

Те били заедно от няколко седмици. И двамата са на 38 години.
 
Парис за първи път е била забелязана с Картър на афтърпартито на наградите "Златен глобус" в неделя. Богатата наследница пристигна на официалната церемония сама. Но според източници на "Entertainment Tonight", по-късно през вечерта тя е била с Картър и двамата изглеждали неразделни.
 
"Двамата се наслаждаваха на компанията си и Парис е щастлива", посочва източникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изтощено вътрешно!
11
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и като стана дума:Твърдат че Б. Гйтс имал 80 МИЛИАРДА долари....САМО "ЗА СПОРТА":-Дайте да направим некои сметки:-И така,ако въпросния харчи по..500 долара на ден,за храна,бира,"тунджа" в афтомбиля си,за фитнес,прически и др.,тия пари ще му стигнат за..ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:-16 000 000 дни!Ако приеме,че годината има 365 дни се оказва,че тоя ще похарчи парите си за..:-43 835 ГОДИНИ!!!!Е,нека всеки с поне МИЛИГРАМ мозък се запита:-"Що за ДИВОТИЯ е това?!"а ако разходите му са 1000 на ден,годините
10
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
е,така се върти откачения свят:-Може да си ***/а,грозна,с двемозъчни гънки,но щом си "Богата наследница", изведнъж "заблестяваш с неземна светлина"Целото овчо "войнство" вече в теб гледа.И пишат ли пишат за теб.."медиите"..А ФАКТА,че хиляди ДЕЦА по света умират ВСЕКИ ден от недояждане и липса на елементарна медицинска помощ,това вупште,ама вупште не засяга "Хилтънката"..Разбира се,това се отнася НЕ САМО до нея!Но да ви открехна под секрет:-Тая "нема" да стане "храна на черв."НЕМА"."нито" се
9
0
 
6
 
! Отговори
Бързата ку,чка преди 4 години
Как го е хванала, така ше я пусне!
8
3
 
5
 
! Отговори
Аз мога да готвя! преди 4 години
Имам обща култура по темата "Вредите, която феминизмът нанесе на света". Заключенията по тази тема са си мои, но това няма значение, друга обща култура не ми е нужна!Мога и да мисля, за вредата от феминизма. Друга мисъл не се пръква в главата ми, но не е и нужно!Не живея във филм, аз самият съм си филм, та чак дрънкам!Когато не уморя да мисля относно вредите от феминизма, започвам да се ядосвам на жените, които са към 40-годишни, но продължават да правят секс и истерясвам.Къде ми е хапчето?
7
7
 
13
 
! Отговори
Симо преди 4 години
Тази не си знае километража. Кога и как ще стане майка и дали ще разкаже за хилядите си похождения на децата си ако случайно ги има, та да се гордеят с нейните подвизи.
6
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая вече на 40 стана още я тупат, като тинейжерка. УжасноЖенската простотия вече надминава всякакви норми. Всяка втора седнала да пише за мъжете... Не се виждат ккаъв дроб са. Немогат да готвят, немогат да мислят,, нямат обща култура масово, живеят ту в един филм ту в друг. Такова падение на женския род не е имало.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Почне ли да си крие попровисналата гуша, не става вече...
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая и се такова, чак хляб не и се яде.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видео с новия ще има ли?
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде догодина с нов късмет! Дащно е момичето, нека радва повече мъже, няма лошо.
1
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше новината, която ме направи истински щастлив! Просто не мога да си намеря място от радост! Какъв възторг само!Нищо друго на тоя свят няма значение!!!