Лора Караджова чака второ бебе. Ражда през пролетта

Певицата е сгодена за диджея Марсел Рохас
9
Лора Караджова чака второ бебе. Ражда през пролетта
Снимка: БГНЕС

Изпълнителката Лора Караджова е в очакване на второто си дете. Дъщерята на Йордан Караджов се очаква да роди през пролетта, но засега запазва пола на бебето си в тайна. Това ще е второ дете за Лора, но първо със сегашната ѝ половинка. Тя е сгодена за диджея Марсел Рохас.

Въпреки бременността си Караджова не спира да работи. Наскоро тя пусна новата си песен "Такава съм“, след като си взе дълга почивка от музиката. Лора има 5-годишна дъщеря от предишна връзка. Момиченцето се казва Алиса, но майка ѝ и баща ѝ са разделени от 2017 година.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
1
 
! Отговори
оо123 преди 4 години
ЕЕЕ, има още да поработи да стигне Кали. Три деца от различни и готова за четвърто от четвърти....
7
3
 
0
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Задаваха и елементарни въпроси в някакво шоу и не знаеше, сигурно трудно чете. Но иначе гарантирам за нейната скромност, интегритет и кротост. Тя е притеснителна, но в добрия смисъл, не е слагачка и не е медийна ламя, много добро момиче. Пълно противоречие с медийния образ.
6
3
 
7
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Тя и комшийката ше ражда на стария Бабин ден ама никъде не я споменават. Спрете се с тези блудкави статии, ставате банални и това ви отблъсква като т.н. медия ! !
5
3
 
6
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Браво! Още 2-3 да направи, ама от различни мъже разбира се...Иначе как ще е "модерна и независима" жена.
4
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
да й беха изтипосали друго кадро!като видех това ,в първия момент си помислих,че това черното са мустаците й..Тя аслъ нещо като на кавардисана мяза..Наче-хубава капа!..И коса като на Уили Нелсон......но,радвайте й се!...Не гледайте мен:-Аз нито я познавам,нито я слушам!..ВАША Е!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много трогателно!
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кога ще напишете новината, че русата и готина ватманка, която кара трамвай по линия #5 е бременна във втория месец?Браво, голяма новина ни сервирахте!
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми тя е майка за пример с "тази малка дупа".Ще ги възпита едни умни, интелигентни, възпитани и с добри обноски...Да си направи още две, от други двама.