Адел твърде слаба, но - здрава

Нейна фенка разказва за срещата с певицата
11 яну 2020 19:30, Дарена Найденова
22
Адел твърде слаба, но - здрава
Снимка: БГНЕС

Феновете на Адел могат да си отдъхнат. През последните няколко седмици в интернет се появиха слухове, че певицата може и да страда от сериозно заболяване, на което да се дължи и рязкото й отслабване. В момента Адел е на почивка на остров Ангуила, който се намира в Карибско море, а компания й прави изпълнителят Хари Стайлс.

Снимки от ваканцията им се появиха в социалните мрежи, а доста хора трябваше сериозно да се вгледат в тях, за да разпознаят Адел. Тя наистина изглежда доста различна отпреди, а някои фенове отбелязаха, че цветът на лицето й също се е променил. Това накара и много от медиите да предположат, че изпълнителката има здравословен проблем.

Но, спокойно, Адел се чувства добре!
Това поне твърди 19-годишната Лекси Ларсон, която е успяла да се срещне с Адел и Хари Стайлс в един от ресторантите на Ангуила. Всичко се случва на 3 януари, когато момичето решава да хапне в заведение "Blanchards" заедно със своето семейство и няколко приятелки.

"След няколко минути Адел влезе и седна до нас и попита с какво може да ни помогне", казва Ларсън пред People. Тя добавя, че си е поговорила с изпълнителката, а след това и Хари Стайлс се присъединил към компанията. Разбира се, една среща не се е състояла, ако няма снимки, които да се публикуват в социалните мрежи.

Вижте още за Адел в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: килограмиАдел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изглежда състарена.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахаха, приближила се и попитала с какво може да им помогне , хахахаха -2 дълги кафета с много захар и голяма чаша вода с лед.
7
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Адел твърде слаба, но - жива...
6
3
 
7
 
! Отговори
Данаил преди 4 години
- И защо? - тя е без това си беше грозна и зла, и се дереше като Гидикя от ВЕФ-а.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Разбира се, една среща не се е състояла, ако няма снимки, които да се публикуват в социалните мрежи."Тоест всичките ми срещи с всякакви хора през живота ми не са се състояли, защото не са публикувани снимки от тях в социалните мрежи. Чудесна логика.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, но сега се е сбръчкала и гърдите са й провиснали.Свалянето на толкова много кг от една възраст нататък не гарантира по-добра външност.Да не говорим, че който е бил вече пълен, доста трудно задържа постигнатото тегло и нерядко се връща към предишните кг.
3
0
 
12
 
! Отговори
до 4,6,7 преди 4 години
Баце, обыркал си нещо статията. За перковци отиди при политика.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато беше дебела всички коментираха заядливо, а сега били притеснени. Реално повечето хора не са готови да й възприемат новия вид и се започват някакви истерии. Има огромна промяна и изглежда много по-добре. Това, че на острова и в Америка са свикнали да виждат повече дебели хора е техен проблем.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
адито има страхотниЦици и още по страхотен глас