Бионсе с изненадващ подарък за Рийз Уидърспуун

Двете дами с интересна среща на "Златен глобус"
11 яну 2020 13:56, Дарена Найденова
2
Бионсе с изненадващ подарък за Рийз Уидърспуун
Снимка: БГНЕС

Рийз Уидърспун може спокойно да организира едно огромно парти с мнооого шампанско. Актрисата се похвали в социалните мрежи, че е получила нестандартен подарък от Бионсе и Джей Зи. Уидърспун публикува няколко клипа в Instagram, на които се вижда, че в дома ѝ я чака цял кашон шампанско от личната марка на двамата изпълнители.

Причината за този дар се крие в среща между тримата по време на наградите "Златен глобус". В хотела в Бевърли Хилс, където се провежда церемонията, на масите винаги има шампанско за звездите. Рийз беше сложена да седи заедно с колежката си от "The Morning Show" Дженифър Анистън и още известни личности.

Организаторите обаче бяха сложили близо до тях и семейство Картър, които малко закъсняха за наградите (Бионсе и Джей Зи пристигнаха с един час по-късно), но пък направиха огромна услуга на Уидърспун и компания.

Дженифър Анистън публикува снимка от церемонията, на която написа, че Рийз е помолила Бионсе и съпруга ѝ за малко шампанско, когато водата на нейната маса е свършила. "Рийз, това е една от многото причини, заради които те обичам", написа Рейчъл от "Приятели" на снимката.

Вижте  ги в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете са отвратителни изчадия!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, как се развълнувах! Такава радостна новина! Ау-у-у, оправихте ми настроението за цяла година напред с тоя кашон шампанско!