Елизабет Втора иска сделка с принц Хари и Меган до 72 часа

Предполага се, че внукът й може да напусне Острова без дата за връщане
11 яну 2020 18:45, Петя Славова
64
Елизабет Втора иска сделка с принц Хари и Меган до 72 часа
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет II е поискала от двореца да сключи сделка с принц Хари и Меган в рамките на 72 часа, тъй като внукът й е готов да напусне Великобритания в следващите дни без да съобщи кога ще се върне, пише The Sun.

Британският кралски двор е разтърсен след решението на херцозите на Съсекс да се откажат от задълженията си на висши членове на кралското семейство и да заживеят в Северна Америка, съобщава "Дарик".

След като херцозите оповестиха решението си в сряда, 38-годишната Меган отлетя за Канада, като остави съпруга си принц Хари да се справи сам със скандала, който предизвикаха.

Още по темата

Сега британските медии съобщават, че кралицата е инструктирала придворните си сътрудници да решат трудния казус преди вторник, когато е първата официална изява на принц Хари.

Кралицата иска кризата с напускането на Хари и Меган да продължи не повече от шест дни – същата времева рамка, която беше необходима за отстраняването на принц Андрю след катастрофалното му интервю за Newsnight.

Според The Telegraph Елизабет II е поискала от сътрудниците си да "превърнат кризата във възможност", като избягват сделка, която ще навреди на бъдещите кралски особи като принцеса Шарлот и принц Луис.

Източници близки до принц Хари пък заявяват, че той няма да напусне Великобритания, докато не постигне сделка с Короната. Въпреки това обаче медиите отбелязват, че той може да напусне Острова без дата за връщане, след като почете официално годежа на принцеса Беатрис в Бъкингамския дворец.

Херцогът на Съсекс все още не е разговарял с баба си, баща си и брат си, тъй като принц Чарлз се намира в Шотландия, приц Уилям в Лондон, а самият Хари е в Уиндзор.

Според таблоидите на острова Меган е отлетяла до Ванкувър, за да е със сина си Арчи и не смята изобщо да се връща във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ето така става като разбереш, че баба ти е убила ***
40
0
 
4
 
! Отговори
И.Б. преди 4 години
Не се безпокойте моля за финансовата издръжка на това семейство, има в запас над 35 милиончета в евро. При тази солидна основа е доста лесно да проявят напредничави идеи и действия. Що се отнася до монархията, крайно време е да се намерят други форми на управление за Великобритания, защото колониите ги няма, а страната е в състояние на брекзит. Кой ли ще я поиска след това за съюзник?
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте при възможност сериала на Нетфликс Короната (The Crown) и нещата ще ви станат ясни...
38
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затова принцове са се женили за принцеси, защото и двете страни са свикнали с протокола, фалша, ограниченията и цялата тежаст на длъжността. Ама нали стана модно да си вземат разведени брант** и после гризат бубата.
37
2
 
23
 
! Отговори
До Пенсионера преди 4 години
Разбим те напълно.Едно време си взех и аз такава жена. Красива и проклета. Хем знаех каква е, но като я погледнех и ми олекваше. Много народ ми завиждаха за нея. Сега е само проклета. Таа, знам, че няма да ме послушате, но подобен тип жени са за краткотрайно ползване и хвърляш. За брак трябва добра и спокойна жена. Независимо как изглежда. С времето всички стават еднакви.
36
2
 
28
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Принцът е между чунка и наковалнята сега. И то заради лигавата си жена, която взе въпреки че знаеше прекрасно, че не е редно. Ето, тя замина и го захвърли да се оправя. Пълна егоистка. И сега Хари-то хем го сърби, хем го боли и не знае кой път да хване. Защото подпише ли сделка са баба си, връщане назад няма. И така и трябва. Явно не му се иска да се разделя с привилегиите, а от друга страна иска да угоди на жена си, която хабер си няма от подобни задължения! Е, времето на безотговорността мина!
35
2
 
15
 
! Отговори
всъщност се оказва, преди 4 години
че кралицата ги е напъдила в опит да спаси монархията, тъй като на британците им е писнало да издържат цялата огромна фамилия, а и така и не приеха произхода на ММ. Проблемът е, че тя е амбициозна ***** от гeтoтo и ще се опита много да навреди, за да отмъсти и да кешира. Ако нещо се случи веднъж, може и да не се повтори, но ако се случи два пъти със сигурност ще има трети път. Брексит, Мексит, да видим какво още има да става?
34
4
 
8
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
Баба Яга я е яд, че им даде новата къщичка на два крака, сиреч замъка след сватбата. А сега те си отиват с титлите и въпросния замък.От небето сигурно Даяна и се смее.
33
11
 
5
 
! Отговори
както е тръгнало преди 4 години
Бабичката като здава 72 часа за решеуние на проблема в ниейна полза, да се замисли - да ни стане така, че на нея един ден да и дадат само 24 часа, за да напусне трона. И трябва дза е благодарна, ако управлението го поеме член на кралското семейство, вместо монархията да се срине. Натам вървят нещата.
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много правилно! браво на Хари и Амгъл, ааа Мегън
31
4
 
21
 
! Отговори
да видим преди 4 години
Разбирам. Кралското семейство иска да изгони Меган. Затова Хари е сам с тях, понеже те гонят само Меган, но не и него. Бабичката разведе Даяна и Чарлз, уби Даяна, сега се захвана с младите. Сега ще видя дали Хари има топки. Няма зда коментирам преди дса видя развоя на действията. Да видим каква ще е сделката. Хари вече е поддал, защото изобщо се е съгласил на сделка и защото, ако е решил да напусне двореца, вече би го напуснал. Щом не е , а чака разни годежи и прочее глупости, значи не е сигурен
30
7
 
17
 
! Отговори
ДАЛЕЧ ОТ ЗМИЯРНИКА преди 4 години
Значи тези двама млади хора искат да избягат от рептилите, които убиха майката на принца, искат да избягат от ритуалите от жертвоприношенията в които трябва да бъдат волю - неволю съучастници. От педофилията, която е част от този "елитен" живот. А нашият медиен слyгинaж се чуди, как по-меко да отрази новината та да не засегне господарите, които даже не знаят, а и не искат да знаят, че съществува такъв наш си, оригинален медиен слyгинaж.
29
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъртата вече никой не я отразява.
28
3
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
За целта баба Бети спешно извикала в Бъкингамският дворец Румен Луканов...
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ротшилдови ликвидират Великобритания. Внесоха цветни да изнасилват и убиват, направиха политическите партии свои клоуни, сега ще отиде и монархията.
26
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хари и амбициозната му съпруга направиха неуспешен опит,да станат монарси на африканските земи,притежавани от английската корона. Короната получава само първородният брат, за тяхно съжаление. Идеята а работят , доста по-добра. Хари трябва да се преквалифицира,обаче.
25
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм много в час на събитията, но преди съм попадал на материали за тях в пресата, и съм изненадан от бавното решение което очевидно трябваше отдавна да вземат, но както се казва по добре късно, отколкото никога.
24
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган се "усети" и се изнесе навреме.Иначе и с нея можеше да се случи някакъв нелеп инцидент.Тези "вле! чу.ги." не се шегуват!
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Синдром на ощетен ,амбициозен ,по-малък брат, в кралскя двор. Първият получава короната. Хари и претенциозната му съпруга, би трябвало да знаят това. На инат, проидведоха скандал. Доброто е,че ще се работи в семейството,но какво ще работи Хари?
22
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време дъртото коце баща му що клетви изяде когато се изтъпанчи на една сватба в "Столипиново", Стигнаха ги!Клетвите ги стигнаха.Англия най-големият ни враг скоро ще умре!Генетически са неспособни да устоят, това цигле ще ги съсипе.С две думи сватбата с циглето си беше биологична атака.