Една от най-известните влогърки разкри: Транссексуална съм!

Ники де Йегър, или просто Ники е с 13 милиона последователи
15 яну 2020 09:25, Петя Славова
61

Една от най-известните влогърки в YouTube - Nikkie Tutorials, направи шокиращо разкритие. В последното си видео, тя разкри на своите фенове, че всъщност е транссексуална. Само за 24 часа видеото събра над 16 милиона гледания.

Ники де Йегър, или просто Ники, е едно от най-известните лица на видеоплатформата YouTube. В рамките на 11 години тя успява да събере близо 13 милиона последователи, благодарение на познанията си за грим и козметика. Видеата ѝ са гледани повече от 1,2 млрд. пъти. А последното ѝ видео шокира всички.

"Когато бях малка, аз се родих в грешното тяло. Аз съм транссексуална. Много ме е страх да снимам това видео, но се чувствам и толкова свободна", сподели тя, цитирана от Bulgaria ON AIR.

Ники е на 25 години, родена е и живее в Холандия. Във видеото признава, че винаги се е чувствала като момиче. Докато расте, тя получава помощ от майка си и учителите си да може да живее по начина, по който иска. Въпреки тормоза, който преживява от свои съученици, тя остава вярна на себе си и мечтата си някой ден да бъде жена.

Прави пълен преход, когато е на 19 години. Още тогава е позната в YouTube средите, но никой от феновете ѝ не предполага през какво минава тя. Въпреки всичко гради успешна кариера, като получава възможност да работи със знаменитости като Лейди Гага и Ким Кардашиян. Става и международен съветник на световна козметична марка.

Ники разкри причината, накарала я да сподели тази част от себе си пред света. Тя заяви, че зложелатели са заплашили, че ще разкрият тайната ѝ пред медиите, в опит да я изнудват или да я злепоставят. Така тя решила, че е време хората да узнаят истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
13
 
26
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Сори, но мъж, който решава да се самообяви за жена не е жена. Мъж е! Вероятно с психично заболяване.
31
11
 
4
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 4 години
Няма лошо - щом се чувства щастлива. Това е важното. Иначе, е крайно време да се въведе обучение по сексуална култура в училищата, за да са запознати децата как стоят нещата. Да тънеш в неведение не е хубаво нещо.
30
2
 
4
 
! Отговори
.!. преди 4 години
До 15 Абре 15 първия ми въпрос що мислиш, че тия сичките исторически хора са били такива дето ги пишеш!? Щото то може и Чингиз хан да е бил пиндел щото и това съм чел! Ако можеш отговори! После мислиш ли, че това което съм написла е грешно? И трето щоси мислиш, че ако някой някога е казал нещи то това нещо винаги е правилното нещо? Ако ми отговориш на тия въпроси, то може и да почнем някъв дебат с тебе! Инак си поредни жълтак дето пише нещи пак кото стане!!!
29
3
 
12
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Бързо, всички мъже да обезобразят половите си органи и да станат трансджендъри! Който не си изреже макарите и шнорхела е хомофоб!
28
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво значи транссексуална ?
27
0
 
20
 
! Отговори
Мъдю преди 4 години
Аз съм марсианец затворен в човешко тяло, какво да правя ?
26
1
 
13
 
! Отговори
Pen преди 4 години
Много важна новина! Мен пък едни ме заплашиха ,че ще кажат някъде ,че имам хемороиди и аз много се притесних и реших да го споделя във форума на dnes.bg в "статията" на Петето Славова.Айде да видим сега как ще ме изнудват :))) Жалко ,че не съм "влогър" та да си направя и клип.
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При това положение най добре да дойдат танковете!
24
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В хипи-гей Европа вече е скандално да кажеш, че си нормален хеторесексуален човек - тотална деградация.
23
2
 
71
 
! Отговори
Супер ! преди 4 години
Искам и аз да разкрия нещо.. аз съм 100% мъж и си падам по жени ! Имам страхотно дете и красива жена. Надявам се като се пенсионирам да имам и щури внуци, на които да предавам житейският си опит и да разказвам истории. Радвам се че и баща ми е 100% мъж, а майка ми 100% жена, за да мога аз да имам нормален живот и нормално семейство. Благодарен съм на всички нормални семейства, такива каквито са били всички през изминалите няколко хиляди години.
22
2
 
14
 
! Отговори
SS до 15 преди 4 години
Ти беши при Александър Македонски и им свети като го правят с генерала му, то бива да сте болни мозъци ама чак пък толкова да вярвате на всичките глупости дето ги пишат макар и от преди столетия даже да са писани ... то и Хитлер е джендар, гей, травестит, ***, *** и тем подобни нали? Ето аз сега пиша че си обратен и край оставаш в историята такъв, въри обяснявай че нямаш сестра...
21
2
 
14
 
! Отговори
Коч преди 4 години
Известните само се правят на интересни така. Сигурно и тя не знае каква е.
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво!
19
2
 
17
 
! Отговори
няма лошо преди 4 години
Да бъде каквато си иска!Само без гей-паради,папагалски дрешки и нагло държане!И вой до небесата,че нямала права!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19Е, това вече е гaднo, ако е вярно.Кoфти номер!Ако не е вярно, гaднo e да си измисляш гaдocти.
17
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
И ТИЯ ДЕТО СА НА ХОРМОНАЛНА ТЕРАПИЯ И ТЕ СЕ МИСЛЯТ ЗА ТРАНССЕКСУАЛНИ НО НЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ОПЕРАЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА ПОЛА ТЪЙ, ЧЕ МОЖЕ ДА ВИ ИЗНЕНАДАТ ПРИЯТНО :)ВЛОГЪРКАТА СИ Е НАЙ-ОБИКНОВЕН ТРАВЕСТИТ НА ХОРМОНАЛНА ТЕРАПИЯ
16
1
 
5
 
! Отговори
15 преди 4 години
До: 17Не съм казвал, че са признак на прогрес.Къде го прочете?А по другия въпрос: Няма вечни империи, независимо кой ги управлява.
15
0
 
13
 
! Отговори
Сс преди 4 години
То и без да си казва си личи !
14
1
 
18
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Спестявате факта, че въпросния е имал годеник който не е знаел за това и е разбрал и той през видеото...
13
1
 
30
 
! Отговори
Шекспир преди 4 години
О Боже- таз съдба проклета,разбра се, че е с пишka Жулиета!..