Меган превърнала Хари от Супермен в Жокера

Маркъл се е чувствала самотна и тормозена
15 яну 2020 14:10, Ивета Иванова
36
Меган превърнала Хари от Супермен в Жокера
Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл се е чувствала самотна, тормозена и не е можела да изказва мнението си, когато е била в кралското семейство. Вероятно това е сред причините тя и принц Хари да се оттеглят от семейството.

Двамата се чувствали унили и тъжни, твърди журналистката Бриони Гордан в материал за "The Telegraph". Тя ги посетила преди година в имението им "Фрогмор котидж" и казва: "Те нямаха енергията и блясъка, който съм виждала у тях преди".
 
Маркъл дори споделила, че не е очаквала, че ще има такива проблеми, като стане кралска особа. Тя се оплакала от самотата, от това, че "изведнъж заглушават гласа ѝ", както и от това, че се е отказала от всички хора, които обича, а накрая останала изтормозена и опозорена.
 
От вестник "The Sun" пък пишат, че Меган е повлияла зле на принц Хари и откакто той е с нея се е превърнал от Супермен в Жокера.
 
Фотографът Артур Едуардс казва, че преди е обожавал да пътува с принца и много се вълнувал за кралските турове, тъй като е знаел, че щом е с Хари, винаги ще се забавлява. Но синът на принц Чарлз вече бил нещастен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Кас преди 4 години
До анонименАми, защото блясъка и славата изкушават, такива комплексарки като тази
29
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Две принцеси се боричкаха,но приказкатапродължава. @64
28
1
 
15
 
! Отговори
Лесънс лърнт преди 4 години
Сега всички ще знаят какво е да си вкараш ц.и.га.н.ин в къщата
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пък и вие сериозно ли? Хари да е Супермен като си го престава с червена пелерина и с *** върху панталоните и ми навява спомени за един друг кошмар Кончита Вурст.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе вярно в Англия отдавна има проблем с осветлението в тунелите и с карането с превишена скорост.Но има и нещо друго, не е виновна Мегън за Хари.Тя не го превърна в Жокера, той си беше това и когато се запознаха.Въпроса е че той сам от Жокера се превърна в нещо средно между Дедпул и Шута.
25
0
 
25
 
! Отговори
Кралицата преди 4 години
Да карат внимателно в тунелите, че е опасно, доста ПТП-а се случват там.
24
8
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
А, защо трябваше да става принцеса, това негърче?!
23
2
 
23
 
! Отговори
до радина преди 4 години
Жалко за готиното момче Хари---------Ти на тоз рижав "о.в.ен" готин ли викаш???Ми ку беши без титла и пара (милиарди) па ли щеше да е "готин"?
22
10
 
22
 
! Отговори
Радина преди 4 години
Жалко за готиното момче Хари.Тази африканеса ще го погуби, ще разсипе и кралското семейство. Явно е много умела в сексулните практики, за да омае така принца.По- стара от него, африканеса и разведена.Къде отиват традициите на Британия?
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментаторите тук на английския кралски двор всяка нощ му светят и дават на Харито съвети като баби на пейка. Тия хора нито ги познаваме, нито ги знаем какви са и какво е станало. Те са кукли, които ръкомахат и даже не могат да говорят сами за себе си.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че кой та дърпа бре, Мари Меган да са главиш за принц?
19
2
 
6
 
! Отговори
до анонимен преди 4 години
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ!----------Тоа, пЪк!!!!!!Де я видя тая "велика" дребнобритания, бре????Виж, британоСТАН по-може...-)))))
18
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗА ДА ИМИГРИРА В КАНАДА ТРЯБВА ДА ВЛАДЕЕ ПЕРФЕКТНО И ФРЕНСКИ ЕЗИК!
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меган се е чувствала самотна, тормозена и не е можела да изказва мнението си, когато е била в кралското семейство---------------Е, па тя кво е очаквала?Че, вековни монархически традиции и стандарти в семейство "Реп. те.л.о.идни" ще се съобразява с мнението на парясана ме.ти.с.ка???Че, те със себеподобните си не се церемонят, та с нея ли!?
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами така е като взима момиче от колониите.америка колкото и да е напреднала винаги ще си остане европейски проект!защото европейците създадоха и колонизираха америка,а не обратното!друго щеше да е ако беше взел британка!
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми ожени са момчето, остана на сухо и е нормално да е унил.А преди мацки бол се надпреварваха за него и беше наперен.
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ретроградно ДНК , иска благата без задълженията . До 2 години ще се разведът официално. И какъв глас е искала да извиси , този на либерастите и видите ли колко са лоши Тръмп и всичките аристократи и белите като цяло. Тя доста глупости изговори преди да и затворят устата , сега избяга в Канада , скоро ще е самотна майка , без титли и пари от короната.
13
5
 
38
 
! Отговори
Дъртак преди 4 години
С тази к.......... никога няма да е щастлив !!!!
12
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хари , Хари , глупаво момче си ...
11
3
 
37
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Еми то да ти надуват гайдата под юргана не е същото щастие като да сложиш короната. Празна глава трудно балансира тежката корона. Да отиват в Канада там ще му свири ден и нощ докато му омръзне и офейка сам и се върне като блудния син