Защо Меган и Хари решиха да се откажат от короната сега?

Според експертите, Меган Маркъл ще бъде сдъвкана и изплюта
15 яну 2020 10:52, Нели Христова
15

Преди 23 години принцеса Даяна казва: "Не следвам правилата. Следвам сърцето, а не ума си". Днес, думите й звучат някак пророчески, тъй като Меган и Хари последваха сърцето си и решиха да заживеят в Канада, скъсвайки с кралските задължения и водейки живот на обикновени граждани. 

Според някои експерти, знаците за предстоящото решение са се появили още преди месеци. А медиите на Острова вече изчисляват колко ще струва новият живот на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в Канада, където двамата смятат да прекарват значителна част от годината след отказ от статута на висши членове на кралското семейство.

Още по темата

"Не съм изненадан изобщо от развитието на действията. Те можеше да бъдат прогнозирани. Те са много ясни по простата причина, че самият брак е прецедент. Хари е по-различният. При Уилям и Кейт двойката е градена за кралско семейство от самото начало. Изненадан съм, че толкова много се наблегна на факта, че те не искат пари и искат сами да се издържат", каза журналистът Станислав Дочев пред Bulgaria ON AIR.

"На тях не са им необходими пари, колкото финансова сигурност във времето, защото не е ясно колко време ще останат двойка", коментира темата специалистът по протокол Милена Хлебарова.

"Защо сега? Сега просто ѝ е дошло до козирката от медиите. Няма да се спасят от тях", смята тя.

"Повечето новини са създадени от жълтите медии по света. Далеч съм от идеята, че хора като Хари и Меган заплашват да дадат интервю. Те не са от шоубизнеса", каза още Дочев.

Според него всичко се случва именно сега, защото всички са чакали да изпълнят дълга си - да създадат наследник.

"Арчи не е принц, нито е наследник, но носи кръвта на Хари", отбеляза Хлебарова.

Според нея Меган ще бъде сдъвкана и изплюта, но е възможно самото ѝ присъствие в шоубизнеса да разчупи кралското семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Дъртак преди 4 години
Ммммммм , свикнали са да им широко , не знам как ще им се отрази един финансов спад?!?!
10
3
 
6
 
! Отговори
Ако не е хитър план преди 4 години
на кралското семейство цялата тази история с женитбата на принца за по-възрастна от него, разведена афроамериканка, както и този странен "Мегзит", тогава изходът може да бъде само един - въпрос на време е на Хари да му писне от Меган и да се разведе набързо с нея.Въпрос на време е. Представете си сбабена мулатка, която кара принца да живее като обикновен човек. А наоколо - свежи като майски рози 20-годишни красавици с потекло и възпитание, се чудят как да се пъхнат в леглото му. Ясен е изходът.
9
1
 
13
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Да, бе... затова Хари й намира работа в Дисни, защото иска да е независима лол. А факта, че точно са приключили с ремонт за 2,4 милиона лири в подареното им имение в Лондон? ( съседите казват, че нито са видяли работници, нито са чули шум , характерен за такива дейности). А, това че само за година ме леза е похарчило 1милион £ само за дрехи? А това, че охраната им струва безумно скъпо на данъкоплатците. Дразнещото е, че си искат титлите и парите от данъците, но не искат задълженията си. НАГЛИ
8
2
 
15
 
! Отговори
... преди 4 години
Вакла лисица и рижав бройлер. Видими резултати.
7
1
 
23
 
! Отговори
стига преди 4 години
Айде стига вече! Ние тука монархия ли сме, та всеки ден ни занимавате с кралското семейство. Прекалявате!
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какъв е проблема?на хари вече му предложиха работа да пържи картофки в king burger аржентина!
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скоро ще я пратят на ексурзия в Париж.само чакат какво ще излезе в Амер.преса.100% ще има компромат за Кейт и децата и.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хари да си помисли много добре какво върши! Тази е голяма лисица !!! Няма значение какви слухове се носят за кралското семейство , но той си остава с кралска кръв.
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Меган ще бъде сдъвкана и изплюта"Това "протоколен" израз ли е, щом се твърди от някаква си Хлебарова, "специалист по протокола"?
2
2
 
31
 
! Отговори
Татата преди 4 години
Метан е в основата на всички скандали. Тя е в конфликт с баща си, сестра си, създаде конфликт между братята . Мислеше , че като се ожени за Хари и го подчини, ще успее да налага волята си и няма да спазва правилата. Монархията е институция на стотици години, с много и сложни правила и процедури, оцеляла до днес, за да бъде разклатена от една ме*лезка. Този брак няма да го бъде .
1
0
 
20
 
! Отговори
БАЙ Х*О*Й* преди 4 години
За каква КОРОНА става дума !!! Та пръстите на ръцете ми са по-малко от претендентите преди тях !